Kunjungan Kantor Virtual Ayeuna Sadia di Prairie Cardiovascular - DIAJAR DEUI

Topeng Beungeut Dibutuhkeun dina Janjian Anjeun

Inget pikeun mawa masker raray ka janjian anjeun!
Masker masih diperyogikeun di sadaya lokasi Prairie Heart di Illinois.

Urat, Urat Kajauhan

Ulah sangsara panyakit urat sia!

Kunjungan Kantor Virtual Ayeuna Sadia di Prairie Cardiovascular

Salila krisis COVID-19, Prairie Cardiovascular resep nawiskeun kunjungan virtual dinten anu sami sareng dinten salajengna pikeun kasalametan sareng genah pasien urang.

Pikeun ngajadwalkeun pasini, mangga nelepon
1-888-4-PRAIRIE (1-888-477-2474).

Milarian Dokter Prairie

Milarian Dokter Jantung Prairie Ayeuna

Nyuhungkeun Pasini

Pasini Poé Sarua sareng Poé Salajengna Sadia

Pamingpin Dina Kamanusaan sarta Studi Heart

Nalika anjeun peryogi langkung ti dokter, nalika anjeun peryogi spesialis jantung, Prairie Heart gaduh jawaban. Tina koléstérol luhur dugi ka darah tinggi, aneurisma dugi ka aritmia, nyeri dada dugi ka perawatan jantung, para ahli di Prairie Heart siap nangtung di sisi anjeun sapanjang perjalanan nuju jantung anu séhat.

Jadwalkeun APPOINTMENT anjeun ayeuna

Eusian formulir di handap.

Prairie Cardiovascular mangrupikeun pamimpin nasional dina nyayogikeun perawatan jantung sareng pembuluh darah anu berkualitas tinggi. Ngadamel janji sareng Dokter kelas dunya sareng APC urang teu tiasa langkung gampang.

ngalangkungan ACCESS padang rumput hejo program, pamundut anjeun pikeun janjian dikirim aman ka tim kami perawat cardiovascular kacida dilatih. Aranjeunna bakal nyayogikeun anjeun bantosan pribadi dina janjian sareng Dokter sareng APC anu paling cocog pikeun ngubaran kabutuhan jantung sareng pembuluh darah anjeun.

Saatos ngalengkepan formulir, hiji e-mail aman bakal dikirim ka tim kami tina ACCESS padang rumput hejo perawat. Anjeun bakal nampa telepon mulang dina 2 poé gawé.

Upami anjeun ngarasa ieu kaayaan darurat, mangga nelepon 911.

Ku ngeusian formulir, anjeun satuju pikeun nampa komunikasi ti Prairie Heart.

//

Atanapi Telepon kami

Upami anjeun langkung resep ngobrol langsung ka batur, perawat tiasa dihubungi ku cara nelepon 217-757-6120.

Unak ayaan

Carita mere ilham urang. Carita ngabantosan urang ngarasa hubungan sareng batur. Carita mangrupikeun bagian tina hal anu langkung ageung tibatan urang sorangan. Dina haté maranéhanana, carita mantuan kami cageur. Kami ngajak sadayana pikeun maca carita di handap ieu sareng ajak pasien sareng kulawargana pikeun ngabagi carita Prairie pribadi.

Leungeun Ngan Pelatihan CPR

Nalika Steve Pace ambruk di lantai, pamajikanana Carmen dipencét 9-1-1 jeung geura mimitian compressions dada. Anjeunna henteu yakin yén anjeunna ngagunakeun téknik anu leres, tapi dokter, perawat sareng réspondén munggaran satuju yén tindakan gancangna nyalametkeun kahirupan Steve, ngajaga anjeunna hirup dugi ka ambulan sumping.

Diideuan ku carita pamikiran gancang Carmen, tim di Prairie Heart Institute ngaluncurkeun pelatihan "Keeping the Pace - Hands Only CPR" pikeun nyangking téknik nyalametkeun kahirupan anu langkung sederhana ka masarakat.

Leungeun Ngan CPR disarankeun ku Amérika Heart Association pikeun bystanders untrained di CPR. Hal ieu ogé disarankeun pikeun kaayaan nalika rescuer teu bisa atawa teu daék nyadiakeun ventilations sungut-to-sungut.

Pikeun ningali pidéo Pace, pikeun diajar langkung seueur atanapi nyuhunkeun sési CPR Hands Only di komunitas anjeun, punten tombol di handap.

Bobby Dokey

Extravascular Implantable Cardioverter Defibrillator (EV ICD), Hypertrophic Cardiomyopathy

Jitters pakasaban anyar normal. Tapi bayangkeun ngamimitian padamelan énggal sareng pacemaker énggal - anu munggaran di Amérika Serikat sareng kadua di dunya anu ditanam nganggo téknologi investigasi pikeun ngubaran irama jantung anu gancang pisan. [...]

Melissa Williams

Ngagantian klep aorta

Abdi hoyong sakedap sareng ngucapkeun HATUR NUHUN ka tim TAVR!!! Aranjeunna luar biasa dina seueur tingkatan! Eta sadayana dimimitian dina April 2013. Abdi amis mertua, Billy V. Williams, ieu pingsan mantra sarta engké ngawartoskeun ieu patali jeung haténa. Saatos seueur tés, kaputusan parantos […]

Theresa Thompson, RN, BSN

CABG, Kateterisasi Jantung, Nyeri dada

Kuring leungit bapa kuring dina 4 Pebruari 2017, ngan 5 dinten isin ultah 89th na. Salaku murangkalih kuring sok ningali bapak kuring teu tiasa dielehkeun. Anjeunna pelindung kuring, palatih hirup kuring, pahlawan kuring !! Salaku sawawa, kuring sadar anjeunna moal salawasna aya di sabudeureun tapi kuring terang salami anjeunna leumpang ieu [...]

Kami Inovator

Hal anu terakhir anu anjeun peryogikeun nyaéta operasi anu peryogi waktos pamulihan anu panjang. Di Prairie Heart, kami ngahususkeun kana bedah anu inovatif, minimally invasif anu henteu ngan ukur ngalaksanakeun padamelan, tapi ogé ngajantenkeun anjeun janten langkung gancang tibatan prosedur tradisional.

Jaga Deukeut ka Imah Anjeun

Urang kaberkahan cicing di daérah kalayan komunitas anu kuat dimana urang ngarasa nyaman sareng sugema. Tapi nalika urang ngagaduhan masalah jantung anu peryogi perawatan khusus, éta sering hartosna urang disanghareupan pilihan pikeun ninggalkeun komunitas urang atanapi langkung parah, ngantunkeun perawatan. Ieu sanés kasus nalika perawatan khusus anjeun disayogikeun ku Dokter kardiologi Prairie. Filosofi kami di Prairie Heart Institute nyaéta pikeun nganteurkeun saloba mungkin sacara lokal. Upami éta henteu mungkin, teras teras waé, bakal disarankeun perjalanan.

Milarian Dokter sareng APC Deukeut Anjeun

Salian ampir 40 situs sabudeureun Illionis mana cardiologists tegal ningali pasien dina setting rumah sakit lokal, aya program husus di Springfield, O'Fallon, Carbondale, Decatur, Effingham na Mattoon.

Layanan darurat

Upami anjeun ngalaman gejala serangan jantung, Puter Ulah Nyupir.
Punten nelepon 911 sareng ngantosan pitulung.

Pencét, Ulah Nyupir

Taun ieu waé, 1.2 juta urang Amerika bakal ngalaman darurat jantung. Hanjakalna, sakitar sapertilu pasien ieu bakal maot sateuacan aranjeunna dugi ka rumah sakit kusabab hiji alesan kritis - telat dina nampi perawatan médis anu penting.

Nalika nyeri dada lumangsung, kudu pinter - sok nelepon, teu pernah nyetir.

Loba teuing penderita serangan jantung nyetir sorangan atawa boga anggota kulawarga ngajalankeun aranjeunna ka rumah sakit. Untungna, aya cara pikeun ngabantosan statistik anu dahsyat ieu. "It's About Time" mangrupikeun program anu dikembangkeun ku Jaringan Nyeri Dada tina Prairie Heart Institute of Illinois (PHII), ngahubungkeun rumah sakit sareng agénsi EMS pikeun perawatan anu paling gancang sareng pangsaéna pikeun penderita nyeri dada. Salawasna nelepon 911 pikeun pitulung médis - pernah nyetir sorangan - nalika gejala peringatan serangan jantung lumangsung.

Nalika ngalaman tanda-tanda serangan jantung, unggal detik anu anjeun simpen tiasa hartosna bédana antara karusakan jantung anu teu tiasa dibalikeun atanapi kaayaan anu tiasa diubaran, bahkan hirup atanapi maot. Ku mencét 911 heula, perlakuan dimimitian nalika réspon darurat sumping. Profésional EMS sareng réspon anu sanés tiasa:

  • Assess kaayaan anjeun geuwat
  • Langsung teruskeun inpormasi vital sareng EKG anjeun ka rumah sakit mana waé dina The PHII Chest Pain Network
  • Ngalaksanakeun perawatan di ambulan
  • Pastikeun tim jantung rumah sakit bakal ngantosan sareng siap pikeun kadatangan anjeun
  • Éféktif nyepetkeun waktos ti gejala serangan jantung ka pengobatan

Tips Persiapan Pikeun Kadatangan anjeun

Pastikeun Urang Boga Rékam Médis Anjeun

Upami dokter pribadi anjeun parantos ngarujuk anjeun ka Prairie Cardiovascular, anjeunna bakal ngahubungi kami ku telepon atanapi ngirim rékaman anjeun ka kantor kami. Penting pisan yén kami nampi rékaman médis anjeun. Upami teu kitu, ahli kardiologi anjeun moal tiasa ngevaluasi anjeun sareng panginten peryogi ngajadwalkeun ulang janjian anjeun dugi ka catetan éta ditampi. Upami anjeun parantos ngarujuk diri anjeun, anjeun kedah ngahubungi dokter anjeun sareng ngatur rékaman anjeun dikirim ka kantor kami sateuacan kunjungan anu dijadwalkeun. Sajarah médis kaliwat anjeun penting dina diagnosis tur perlakuan.

Bawa Sadaya Inpormasi Asuransi anjeun sareng Lisensi Supir anjeun

Nalika anjeun janjian sareng kami, anjeun bakal dipénta inpormasi asuransi anjeun anu teras bakal diverifikasi ku kami sateuacan janjian anjeun. Anjeun kudu mawa kartu asuransi anjeun sarta lisénsi supir anjeun ka janjian munggaran anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan kabijakan kauangan kami ku nelepon Departemen Keuangan Pasien.

Bawa Sadaya Pangobatan Anjeun

Punten bawa sadaya obat anjeun sareng anjeun dina wadah aslina nalika anjeun sumping ka kantor. Pastikeun dokter anjeun terang ngeunaan unggal ubar anu anjeun laksanakeun, kalebet obat-obatan anu bebas-counter sareng pangobatan herbal ogé. Hiji ubar tiasa berinteraksi sareng anu sanés, dina sababaraha kasus nyiptakeun masalah médis anu serius. Anjeun tiasa mendakan bentuk anu gampang pikeun daptar sadaya pangobatan anjeun Ieuh.

Eusian Formulir Émbaran Pasien Anyar

Inpormasi ieu penting pisan sareng bakal nyepetkeun prosés nalika kadatangan anjeun ka kantor. Salinan formulir anjeun tiasa dipendakan di handap. Anjeun tiasa fax formulir ka kantor kami sateuacanna di 833-776-3635. Upami anjeun teu tiasa nyitak formulir, punten nelepon kantor kami di 217-788-0706 sareng naroskeun yén formulir dikirimkeun ka anjeun. Ngeusian / atanapi ningali formulir sateuacan janjian anjeun bakal ngahémat waktos anjeun.

Idin pikeun Treatment
Lembar Instruksi Otorisasi
Bewara prakték Privasi

Ujian Anjeun: Naon anu Diarepkeun

Saatos anjeun ngeusian pendaptaran anjeun sareng registrar gaduh inpormasi pribadi sareng inpormasi asuransi anjeun, perawat bakal nyandak anjeun deui ka kamar ujian dimana anjeunna bakal nyandak tekanan darah sareng pulsa anjeun.

Perawat ogé bakal nyandak riwayat médis anjeun pikeun milari henteu ngan ukur pangobatan anu anjeun laksanakeun tapi naon, upami aya, alergi anu anjeun pikahoyong; jenis panyakit atawa tatu saméméhna anjeun geus ngalaman; sareng naon waé operasi atanapi rawat inap di rumah sakit anu anjeun kantos ngalaman.

Anjeun ogé bakal ditaroskeun ngeunaan kaséhatan kulawarga anjeun kalebet kaayaan turunan anu aya hubunganana sareng kaséhatan jantung anjeun. Tungtungna, anjeun bakal ditaroskeun ngeunaan status kakawinan anjeun, padamelan sareng naha anjeun henteu nganggo bako, alkohol atanapi narkoba. Éta tiasa ngabantosan nyerat sadaya acara sareng kaping médis anjeun sareng nyandak ieu sareng anjeun ka kunjungan anjeun.

Saatos perawat parantos réngsé, ahli kardiologi bakal pendak sareng anjeun pikeun marios riwayat médis anjeun sareng ngalaksanakeun pamariksaan fisik. Saatos ujian, anjeunna bakal ngabahas pamanggihna sareng anjeun sareng kulawarga anjeun sareng nyarankeun rencana tés atanapi pangobatan salajengna. Mangga ngarasa Luncat naroskeun ka cardiologist naon waé anu anjeun gaduh dina waktos ayeuna. Dokter kami ngagunakeun Asisten Dokter sareng Praktisi Perawat anu dilatih khusus dina manajemén kardiovaskular pikeun ningali pasien dina kasempetan. Upami éta masalahna, kunjungan anjeun teras diulas ku dokter anjeun.

Naon Anu Kajadian Sanggeus Nganjang Kahiji?

Saatos kunjungan anjeun sareng ahli kardiologi, kantor kami bakal neraskeun sadaya rékaman jantung, hasil tés, sareng saran pikeun pengobatan ka dokter anu ngarujuk anjeun. Dina sababaraha kasus, urang tiasa ngajadwalkeun tés tambahan anu anjeun kedah uih deui. Kami gaduh sababaraha tés sareng prosedur-seueur diantarana non-invasif-di ujung ramo urang anu teu acan aya 10 taun ka pengker pikeun ngabantosan urang nunjukkeun masalah sareng gancang ngalaksanakeunana, sateuacan aya kajadian jantung.

Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga nelepon perawat cardiologist Anjeun. Kusabab volume telepon sapopoé, unggal usaha bakal dilakukeun pikeun ngabalikeun telepon anjeun dina waktosna. Sakur telepon anu ditampi saatos jam 4:00 biasana bakal dipulangkeun deui dinten bisnis di handap ieu. 

Pitulung Umum Sadia

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kunjungan anjeun anu bakal datang, mangga ngahubungi.

217-757-6120

TeleNurses@hshs.org

Nyuhunkeun sékrési inpormasi atanapi rékaman

Prosés Departemen Compliance sadaya requests pikeun ngaleupaskeun informasi sabar. Pikeun ngabantosan pasien dina ngaksés inpormasi kasehatan pribadina (salinan keras tina rékaman médis), pasien kedah ngalengkepan Konsultan Kardiovaskular Prairie. Otorisasina pikeun Paké jeung/atawa Nyingkab formulir Inpormasi Ditangtayungan.

Sadaya bentuk Otorisasi anu parantos réngsé, ditandatanganan sareng tanggal tiasa dipulangkeun ka:

Cardiovascular tegal
Attn: Departemen minuhan
619 E. Mason Street
Disampurnakeun, Il 62701

ATAWA Surélék: HIPAA2@prairieheart.com

ATAWA fax langsung ka Departemen minuhan: 833-776-3635

Patarosan remen tanya

Naon biaya anu aya hubunganana sareng nyuhunkeun rékaman médis?
PCC ngalakukeun teu penderita tagihan, fasilitas kasehatan séjén, Dokter na APCs, atawa Departemen Administrasi Urusan Veterans (VAA) pikeun requesting salinan rékaman médis sabar.
Kumaha kuring kéngingkeun salinan rékaman médis kuring?
  • Otorisasina pikeun Nganggo/Ngungkabkeun Inpormasi Kaséhatan anu Dilindungan kedah ditandatanganan ku pasien atanapi wawakil pasien.
  • Pikeun ménta otorisasina ngagunakeun / Nyingkab formulir Inpormasi Kaséhatan ditangtayungan klik Ieuh.
  • Mangga klik Ieuh pikeun parentah tentang kumaha carana ngalengkepan Otorisasina pikeun Paké / Nyingkab Émbaran Kaséhatan ditangtayungan.
  • Upami anjeun teu tiasa nyitak formulir, mangga taros Kami ngaliwatan inpo kontak.
  • Sakali otorisasina réngsé, ditandatanganan sareng tanggal parantos ditampi ku Dinas Kepatuhan, inpormasi anu dipénta bakal dikirim ka panampi.
Iraha otorisasina kadaluwarsa?
Otorisasina bakal kadaluwarsa 60 dinten saatos tanggal ditandatanganan. Anjeun tiasa ngalebetkeun tanggal anu béda dina paragraf katilu dina halaman kadua upami anjeun meryogikeun otorisasina janten valid pikeun langkung ti 60 dinten. Otorisasina moal sah pikeun période waktos langkung ti sataun.
Dimana kuring ngirim otorisasina anu parantos réngsé?
Punten kirimkeun sadaya otorisasina ka:

Perhatian: Departemen minuhan
619 E. Mason Street
Disampurnakeun, Il 62701

What is the fax number to send my complete authorization?

Mangga fax otorisasina anjeun ka 833-776-3635.

Dupi abdi tiasa e-mail otorisasina réngsé?
Sumuhun. The otorisasina réngsé bisa e-mailed ka HIPAA2@prairieheart.com
Naon anu kuring peryogikeun pikeun nampi rékaman médis pikeun pasien anu maot?

Inpormasi kaséhatan jalma anu maot tiasa dileupaskeun upami dipénta tinulis ti pelaksana atanapi pangurus harta pusaka atanapi agén anu ditunjuk ku almarhum.

Kumaha upami teu aya agén pikeun almarhum?

Upami teu aya pelaksana, administrator, atanapi agén sareng jalma éta henteu sacara khusus ngabantah pikeun ngungkabkeun rékaman médisna sacara tulisan, maka inpormasi kaséhatan jalma anu maot tiasa dileupaskeun nalika nampi bentuk ieu:  Formulir Sertifikasi Relatif Otorisasi

Sabaraha lami kanggo nampi rékaman médis kuring?
  • Pikeun sékrési rékaman médis, éta tiasa nyandak dugi ka 30 dinten kanggo nampi rékaman anjeun. Urang ngolah requests dina urutan aranjeunna nampi. Nanging, janjian, prosedur, sareng kaayaan darurat anu bakal datang diolah salaku pamundut STAT.
  • Urang tiasa tiasa ngolah pamundut dinten anu sami, dipasihkeun staf sareng inpormasi lengkep sareng sayogi. Anjeun tiasa ngahubungi Departemen Patuh pikeun mariksa status pamundut anjeun.
Saha anu ngolah sékrési catetan médis kuring?
Departemen Compliance ngolah sadaya pamundut rékaman.
Naha kuring tiasa ngadaptarkeun formulir otorisasi sareng nyandak catetan médis dina waktos anu sami?
Punten wartosan Dinas Kepatuhan pikeun ngatur pamrosésan catetan médis, waktos angkat, sareng ngadaptarkeun otorisasina. Dinas Kepatuhan peryogi waktos anu cukup pikeun ngolah pamundut sareng mastikeun sékrési prosedur inpormasi pasien parantos réngsé.
Naha batur salian ti pasien tiasa nyandak catetan médis kuring?
Leres, rékaman tiasa dileupaskeun ka saha waé anu ditunjuk ku pasien dina otorisasina. KTP poto diperyogikeun nalika nyandak rékaman médis.
Naha kuring tiasa nganggo pamundut anu sami pikeun ngirim rékaman ka lokasi anu béda?
No. Urang merlukeun otorisasina misah pikeun tiap lokasi.
Naha kuring peryogi otorisasi anu misah pikeun unggal dokter PCC?
Henteu, PCC gaduh hiji Rékam Médis Éléktronik. Sadaya rékaman médis anjeun disimpen dina hiji bagan.
Naha otorisasina kedah ditulis kalayan tanggal tandatangan?
Pikeun pariksa otorisasi pasien pikeun ngaluarkeun inpormasi kaséhatan.
Upami kuring ngaunduh Prairie Heart Institute of Illinois APP dina telepon atanapi tablet kuring atanapi ngadaptarkeun buletin anjeun, kumaha anjeun nganggo inpormasi kuring?
Kami henteu ngumpulkeun inpormasi pribadi tina App Prairie Heart. Inpormasi anu anjeun lebetkeun ngan ukur disimpen dina telepon anjeun atanapi alat sélulér sareng henteu dikumpulkeun atanapi disimpen ku Prairie Cardiovascular atanapi Prairie Heart Institute of Illinois ku cara naon waé. Upami anjeun milih kana buletin kami, ngan alamat email anjeun anu disimpen pikeun tujuan ngirim buletin ka anjeun. Prairie Cardiovascular sareng Prairie Heart Institute of Illinois moal pernah ngajual alamat email anjeun sareng anjeun tiasa milih kaluar iraha waé.

Unduh Aplikasi Prairie

Prairie Heart Institute App ngagampangkeun pikeun tetep nyambung. Kalayan sentuhan tombol, panggihan dokter Prairie Heart atanapi angkat arah ka lokasi Prairie Heart caket sareng anjeun. Dina aplikasi, bagian kartu dompét digital "MyPrairie" ngamungkinkeun anjeun nyimpen sadaya inpormasi kontak dokter anjeun, pangobatan anjeun, alergi, inpormasi asuransi sareng kontak apoték. 

Bewara Nondiskriminasi: Inggris

Prairie Cardiovascular nyaéta Dokter sareng APC pikeun perawatan kaséhatan kardiovaskular sareng perawatan di sababaraha lokasi di sapanjang Illionis sentral. Organisasi kami nyayogikeun ahli kardiologi pangsaéna di nagara éta, kalayan akurasi bedah anu kasohor sareng naséhat profésional ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng jantung. Kami nguji sareng ngubaran sacara medis pikeun sadaya gejala jantung umum sapertos nyeri dada, hipertensi, darah tinggi, murmurs, palpitasi, kolesterol tinggi, sareng panyakit. Kami ngagaduhan sababaraha lokasi kalebet kota-kota ageung sapertos Decatur, Carbondale, O'Fallon, sareng Springfield.