Kunjungan Kantor Virtual Ayeuna Sadia di Prairie Cardiovascular - DIAJAR DEUI

Topeng Beungeut Dibutuhkeun dina Janjian Anjeun

Inget pikeun mawa masker raray ka janjian anjeun!
Masker masih diperyogikeun di sadaya lokasi Prairie Heart di Illinois.

Urat, Urat Kajauhan

Ulah sangsara panyakit urat sia!

Kunjungan Kantor Virtual Ayeuna Sadia di Prairie Cardiovascular

Salila krisis COVID-19, Prairie Cardiovascular resep nawiskeun kunjungan virtual dinten anu sami sareng dinten salajengna pikeun kasalametan sareng genah pasien urang.

Pikeun ngajadwalkeun pasini, mangga nelepon
1-888-4-PRAIRIE (1-888-477-2474).

Milarian Dokter Prairie

Milarian Dokter Jantung Prairie Ayeuna

Nyuhungkeun Pasini

Pasini Poé Sarua sareng Poé Salajengna Sadia

Pamingpin Dina Kamanusaan sarta Studi Heart

Nalika anjeun peryogi langkung ti dokter, nalika anjeun peryogi spesialis jantung, Prairie Heart gaduh jawaban. Tina koléstérol luhur dugi ka darah tinggi, aneurisma dugi ka aritmia, nyeri dada dugi ka perawatan jantung, para ahli di Prairie Heart siap nangtung di sisi anjeun sapanjang perjalanan nuju jantung anu séhat.

Jadwalkeun APPOINTMENT anjeun ayeuna

Eusian formulir di handap.

Prairie Cardiovascular mangrupikeun pamimpin nasional dina nyayogikeun perawatan jantung sareng pembuluh darah anu berkualitas tinggi. Ngadamel janji sareng Dokter kelas dunya sareng APC urang teu tiasa langkung gampang.

ngalangkungan ACCESS padang rumput hejo program, pamundut anjeun pikeun janjian dikirim aman ka tim kami perawat cardiovascular kacida dilatih. Aranjeunna bakal nyayogikeun anjeun bantosan pribadi dina janjian sareng Dokter sareng APC anu paling cocog pikeun ngubaran kabutuhan jantung sareng pembuluh darah anjeun.

Saatos ngalengkepan formulir, hiji e-mail aman bakal dikirim ka tim kami tina ACCESS padang rumput hejo perawat. Anjeun bakal nampa telepon mulang dina 2 poé gawé.

Upami anjeun ngarasa ieu kaayaan darurat, mangga nelepon 911.

Ku ngeusian formulir, anjeun satuju pikeun nampa komunikasi ti Prairie Heart.

//

Atanapi Telepon kami

Upami anjeun langkung resep ngobrol langsung ka batur, perawat tiasa dihubungi ku cara nelepon 217-757-6120.

Unak ayaan

Carita mere ilham urang. Carita ngabantosan urang ngarasa hubungan sareng batur. Carita mangrupikeun bagian tina hal anu langkung ageung tibatan urang sorangan. Dina haté maranéhanana, carita mantuan kami cageur. Kami ngajak sadayana pikeun maca carita di handap ieu sareng ajak pasien sareng kulawargana pikeun ngabagi carita Prairie pribadi.

Leungeun Ngan Pelatihan CPR

Nalika Steve Pace ambruk di lantai, pamajikanana Carmen dipencét 9-1-1 jeung geura mimitian compressions dada. Anjeunna henteu yakin yén anjeunna ngagunakeun téknik anu leres, tapi dokter, perawat sareng réspondén munggaran satuju yén tindakan gancangna nyalametkeun kahirupan Steve, ngajaga anjeunna hirup dugi ka ambulan sumping.

Diideuan ku carita pamikiran gancang Carmen, tim di Prairie Heart Institute ngaluncurkeun pelatihan "Keeping the Pace - Hands Only CPR" pikeun nyangking téknik nyalametkeun kahirupan anu langkung sederhana ka masarakat.

Leungeun Ngan CPR disarankeun ku Amérika Heart Association pikeun bystanders untrained di CPR. Hal ieu ogé disarankeun pikeun kaayaan nalika rescuer teu bisa atawa teu daék nyadiakeun ventilations sungut-to-sungut.

Pikeun ningali pidéo Pace, pikeun diajar langkung seueur atanapi nyuhunkeun sési CPR Hands Only di komunitas anjeun, punten tombol di handap.

Bobby Dokey

Extravascular Implantable Cardioverter Defibrillator (EV ICD), Hypertrophic Cardiomyopathy

Jitters pakasaban anyar normal. Tapi bayangkeun ngamimitian padamelan énggal sareng pacemaker énggal - anu munggaran di Amérika Serikat sareng kadua di dunya anu ditanam nganggo téknologi investigasi pikeun ngubaran irama jantung anu gancang pisan. [...]

Melissa Williams

Ngagantian klep aorta

Abdi hoyong sakedap sareng ngucapkeun HATUR NUHUN ka tim TAVR!!! Aranjeunna luar biasa dina seueur tingkatan! Eta sadayana dimimitian dina April 2013. Abdi amis mertua, Billy V. Williams, ieu pingsan mantra sarta engké ngawartoskeun ieu patali jeung haténa. Saatos seueur tés, kaputusan parantos […]

Theresa Thompson, RN, BSN

CABG, Kateterisasi Jantung, Nyeri dada

Kuring leungit bapa kuring dina 4 Pebruari 2017, ngan 5 dinten isin ultah 89th na. Salaku murangkalih kuring sok ningali bapak kuring teu tiasa dielehkeun. Anjeunna pelindung kuring, palatih hirup kuring, pahlawan kuring !! Salaku sawawa, kuring sadar anjeunna moal salawasna aya di sabudeureun tapi kuring terang salami anjeunna leumpang ieu [...]

Kami Inovator

Hal anu terakhir anu anjeun peryogikeun nyaéta operasi anu peryogi waktos pamulihan anu panjang. Di Prairie Heart, kami ngahususkeun kana bedah anu inovatif, minimally invasif anu henteu ngan ukur ngalaksanakeun padamelan, tapi ogé ngajantenkeun anjeun janten langkung gancang tibatan prosedur tradisional.

Jaga Deukeut ka Imah Anjeun

Urang kaberkahan cicing di daérah kalayan komunitas anu kuat dimana urang ngarasa nyaman sareng sugema. Tapi nalika urang ngagaduhan masalah jantung anu peryogi perawatan khusus, éta sering hartosna urang disanghareupan pilihan pikeun ninggalkeun komunitas urang atanapi langkung parah, ngantunkeun perawatan. Ieu sanés kasus nalika perawatan khusus anjeun disayogikeun ku Dokter kardiologi Prairie. Filosofi kami di Prairie Heart Institute nyaéta pikeun nganteurkeun saloba mungkin sacara lokal. Upami éta henteu mungkin, teras teras waé, bakal disarankeun perjalanan.

Milarian Dokter sareng APC Deukeut Anjeun

Salian ampir 40 situs sabudeureun Illionis mana cardiologists tegal ningali pasien dina setting rumah sakit lokal, aya program husus di Springfield, O'Fallon, Carbondale, Decatur, Effingham na Mattoon.

Layanan darurat

Upami anjeun ngalaman gejala serangan jantung, Puter Ulah Nyupir.
Punten nelepon 911 sareng ngantosan pitulung.

Pencét, Ulah Nyupir

Taun ieu waé, 1.2 juta urang Amerika bakal ngalaman darurat jantung. Hanjakalna, sakitar sapertilu pasien ieu bakal maot sateuacan aranjeunna dugi ka rumah sakit kusabab hiji alesan kritis - telat dina nampi perawatan médis anu penting.

Nalika nyeri dada lumangsung, kudu pinter - sok nelepon, teu pernah nyetir.

Loba teuing penderita serangan jantung nyetir sorangan atawa boga anggota kulawarga ngajalankeun aranjeunna ka rumah sakit. Untungna, aya cara pikeun ngabantosan statistik anu dahsyat ieu. "It's About Time" mangrupikeun program anu dikembangkeun ku Jaringan Nyeri Dada tina Prairie Heart Institute of Illinois (PHII), ngahubungkeun rumah sakit sareng agénsi EMS pikeun perawatan anu paling gancang sareng pangsaéna pikeun penderita nyeri dada. Salawasna nelepon 911 pikeun pitulung médis - pernah nyetir sorangan - nalika gejala peringatan serangan jantung lumangsung.

Nalika ngalaman tanda-tanda serangan jantung, unggal detik anu anjeun simpen tiasa hartosna bédana antara karusakan jantung anu teu tiasa dibalikeun atanapi kaayaan anu tiasa diubaran, bahkan hirup atanapi maot. Ku mencét 911 heula, perlakuan dimimitian nalika réspon darurat sumping. Profésional EMS sareng réspon anu sanés tiasa:

  • Assess kaayaan anjeun geuwat
  • Langsung teruskeun inpormasi vital sareng EKG anjeun ka rumah sakit mana waé dina The PHII Chest Pain Network
  • Ngalaksanakeun perawatan di ambulan
  • Pastikeun tim jantung rumah sakit bakal ngantosan sareng siap pikeun kadatangan anjeun
  • Éféktif nyepetkeun waktos ti gejala serangan jantung ka pengobatan

Tips Persiapan Pikeun Kadatangan anjeun

Pastikeun Urang Boga Rékam Médis Anjeun

Upami dokter pribadi anjeun parantos ngarujuk anjeun ka Prairie Cardiovascular, anjeunna bakal ngahubungi kami ku telepon atanapi ngirim rékaman anjeun ka kantor kami. Penting pisan yén kami nampi rékaman médis anjeun. Upami teu kitu, ahli kardiologi anjeun moal tiasa ngevaluasi anjeun sareng panginten peryogi ngajadwalkeun ulang janjian anjeun dugi ka catetan éta ditampi. Upami anjeun parantos ngarujuk diri anjeun, anjeun kedah ngahubungi dokter anjeun sareng ngatur rékaman anjeun dikirim ka kantor kami sateuacan kunjungan anu dijadwalkeun. Sajarah médis kaliwat anjeun penting dina diagnosis tur perlakuan.

Bawa Sadaya Inpormasi Asuransi anjeun sareng Lisensi Supir anjeun

Nalika anjeun janjian sareng kami, anjeun bakal dipénta inpormasi asuransi anjeun anu teras bakal diverifikasi ku kami sateuacan janjian anjeun. Anjeun kudu mawa kartu asuransi anjeun sarta lisénsi supir anjeun ka janjian munggaran anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan kabijakan kauangan kami ku nelepon Departemen Keuangan Pasien.

Bawa Sadaya Pangobatan Anjeun

Punten bawa sadaya obat anjeun sareng anjeun dina wadah aslina nalika anjeun sumping ka kantor. Pastikeun dokter anjeun terang ngeunaan unggal ubar anu anjeun laksanakeun, kalebet obat-obatan anu bebas-counter sareng pangobatan herbal ogé. Hiji ubar tiasa berinteraksi sareng anu sanés, dina sababaraha kasus nyiptakeun masalah médis anu serius. Anjeun tiasa mendakan bentuk anu gampang pikeun daptar sadaya pangobatan anjeun Ieuh.

Eusian Formulir Émbaran Pasien Anyar

Inpormasi ieu penting pisan sareng bakal nyepetkeun prosés nalika kadatangan anjeun ka kantor. Salinan formulir anjeun tiasa dipendakan di handap. Anjeun tiasa fax formulir ka kantor kami sateuacanna di 833-776-3635. Upami anjeun teu tiasa nyitak formulir, punten nelepon kantor kami di 217-788-0706 sareng naroskeun yén formulir dikirimkeun ka anjeun. Ngeusian / atanapi ningali formulir sateuacan janjian anjeun bakal ngahémat waktos anjeun.

Idin pikeun Treatment
Lembar Instruksi Otorisasi
Bewara prakték Privasi

Ujian Anjeun: Naon anu Diarepkeun

Saatos anjeun ngeusian pendaptaran anjeun sareng registrar gaduh inpormasi pribadi sareng inpormasi asuransi anjeun, perawat bakal nyandak anjeun deui ka kamar ujian dimana anjeunna bakal nyandak tekanan darah sareng pulsa anjeun.

Perawat ogé bakal nyandak riwayat médis anjeun pikeun milari henteu ngan ukur pangobatan anu anjeun laksanakeun tapi naon, upami aya, alergi anu anjeun pikahoyong; jenis panyakit atawa tatu saméméhna anjeun geus ngalaman; sareng naon waé operasi atanapi rawat inap di rumah sakit anu anjeun kantos ngalaman.

Anjeun ogé bakal ditaroskeun ngeunaan kaséhatan kulawarga anjeun kalebet kaayaan turunan anu aya hubunganana sareng kaséhatan jantung anjeun. Tungtungna, anjeun bakal ditaroskeun ngeunaan status kakawinan anjeun, padamelan sareng naha anjeun henteu nganggo bako, alkohol atanapi narkoba. Éta tiasa ngabantosan nyerat sadaya acara sareng kaping médis anjeun sareng nyandak ieu sareng anjeun ka kunjungan anjeun.

Saatos perawat parantos réngsé, ahli kardiologi bakal pendak sareng anjeun pikeun marios riwayat médis anjeun sareng ngalaksanakeun pamariksaan fisik. Saatos ujian, anjeunna bakal ngabahas pamanggihna sareng anjeun sareng kulawarga anjeun sareng nyarankeun rencana tés atanapi pangobatan salajengna. Mangga ngarasa Luncat naroskeun ka cardiologist naon waé anu anjeun gaduh dina waktos ayeuna. Dokter kami ngagunakeun Asisten Dokter sareng Praktisi Perawat anu dilatih khusus dina manajemén kardiovaskular pikeun ningali pasien dina kasempetan. Upami éta masalahna, kunjungan anjeun teras diulas ku dokter anjeun.

Naon Anu Kajadian Sanggeus Nganjang Kahiji?

Saatos kunjungan anjeun sareng ahli kardiologi, kantor kami bakal neraskeun sadaya rékaman jantung, hasil tés, sareng saran pikeun pengobatan ka dokter anu ngarujuk anjeun. Dina sababaraha kasus, urang tiasa ngajadwalkeun tés tambahan anu anjeun kedah uih deui. Kami gaduh sababaraha tés sareng prosedur-seueur diantarana non-invasif-di ujung ramo urang anu teu acan aya 10 taun ka pengker pikeun ngabantosan urang nunjukkeun masalah sareng gancang ngalaksanakeunana, sateuacan aya kajadian jantung.

Upami Anjeun gaduh patarosan, mangga nelepon perawat cardiologist Anjeun. Kusabab volume telepon sapopoé, unggal usaha bakal dilakukeun pikeun ngabalikeun telepon anjeun dina waktosna. Sakur telepon anu ditampi saatos jam 4:00 biasana bakal dipulangkeun deui dinten bisnis di handap ieu. 

Pitulung Umum Sadia

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kunjungan anjeun anu bakal datang, mangga ngahubungi.

217-757-6120

TeleNurses@hshs.org

Nyuhunkeun Ngaleupaskeun Rékaman Kaséhatan anjeun

Unduh Aplikasi Prairie

Prairie Heart Institute App ngagampangkeun pikeun tetep nyambung. Kalayan sentuhan tombol, panggihan dokter Prairie Heart atanapi angkat arah ka lokasi Prairie Heart caket sareng anjeun. Dina aplikasi, bagian kartu dompét digital "MyPrairie" ngamungkinkeun anjeun nyimpen sadaya inpormasi kontak dokter anjeun, pangobatan anjeun, alergi, inpormasi asuransi sareng kontak apoték. 

Bewara Nondiskriminasi: Inggris

Prairie Cardiovascular nyaéta Dokter sareng APC pikeun perawatan kaséhatan kardiovaskular sareng perawatan di sababaraha lokasi di sapanjang Illionis sentral. Organisasi kami nyayogikeun ahli kardiologi pangsaéna di nagara éta, kalayan akurasi bedah anu kasohor sareng naséhat profésional ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng jantung. Kami nguji sareng ngubaran sacara medis pikeun sadaya gejala jantung umum sapertos nyeri dada, hipertensi, darah tinggi, murmurs, palpitasi, kolesterol tinggi, sareng panyakit. Kami ngagaduhan sababaraha lokasi kalebet kota-kota ageung sapertos Decatur, Carbondale, O'Fallon, sareng Springfield.