Programoni vizitat tuaja virtuale të së njëjtës ditë dhe të nesërmen.

KLIKONI KËTU PËR TELONË 1-888-477-2474

Takimet janë private dhe të sigurta nga komoditeti dhe komoditeti i shtëpisë tuaj, duke e bërë të lehtë dhe të sigurt për ju aksesin tek mjeku juaj i Prairie dhe APC pa hyrë në zyrë.

Distanca sociale është një pjesë e rëndësishme e reduktimit të përhapjes së COVID-19. Kjo do të thotë se është më e sigurt për komunitetin nëse sjellim pacientë në zyrë vetëm kur është e nevojshme. Ka disa raste kur duhet të vizitojmë një pacient personalisht dhe duam t'u japim këtyre pacientëve një mjedis më pak infektiv duke kufizuar numrin e njerëzve që shohim në klinikën tonë. Vizitat virtuale të zyrës na ndihmojnë të gjithëve të mbështesim distancimin social për shëndetin dhe sigurinë tuaj, si dhe atë të komunitetit më të madh.

Pyetjet e bëra më shpesh


 

Pyetje: Sa kushton një vizitë në zyrë virtuale?
Një vizitë virtuale në zyrë do të kërkojë të njëjtën bashkëpagesë sikur të shihni mjekun tuaj dhe APC-në në zyrë. Ne ju rekomandojmë të kontaktoni kompaninë tuaj të sigurimit për detaje se sa mbulojnë ato për vizitat e zyrës virtuale.


Pyetje: A mundet Mjeku im dhe APC të përshkruajnë medikamente nëpërmjet vizitës sime në teleshëndet?
Po. Gjatë vizitës suaj, Mjeku juaj dhe APC do të jenë në gjendje të kenë akses në të dhënat tuaja mjekësore, të përshkruajnë ilaçe dhe të porosisin çdo shërbim siç do të bënin në një vizitë tipike në zyrë.

Pyetje: Çfarë më nevojitet për një vizitë në zyrë virtuale?
Do t'ju duhet një pajisje inteligjente (si p.sh. një smartphone, tablet ose kompjuter me kamerë dhe aftësi audio). Pacientët që nuk kanë një pajisje inteligjente me opsion video mund të flasin me zyrën e mjekut se si mund të kryejnë lloje të tjera vizitash.

Ju lutemi të keni gjithashtu listën tuaj të medikamenteve dhe çdo informacion tjetër që do të ndani me mjekun tuaj në një vizitë tipike në zyrë.


Pyetje: Sa do të zgjasë takimi im?
Kohëzgjatja e vizitës suaj do të ndryshojë në varësi të mjekut tuaj të kujdesit shëndetësor dhe APC-së dhe arsyes së takimit tuaj.

Nëse tashmë keni një takim të planifikuar që kualifikohet, zyra jonë do t'ju kontaktojë për ta transferuar vizitën tuaj në një vizitë zyre virtuale. Nëse dëshironi të caktoni një takim, ju lutemi telefononi 1-888-4-PRAIRIE (1-888-477-2474).
MyChart është portali ynë i sigurt i pacientëve në internet për të hyrë dhe menaxhuar informacionin tuaj të kujdesit shëndetësor nëpërmjet kompjuterit ose telefonit inteligjent me Prairie. Mësoni se si të aktivizoni llogarinë tuaj duke klikuar butonin.