Udhëzime për vendndodhjet e Prairie me kohë të plotë

Springfield

Instituti i Zemrës Prairie

Instituti i Zemrës Prairie

Rruga E. Mason 619

Springfield, IL Përshkrim i Shkurtër: 62701

217-788-0706

Qendra Diagnostike Prairie

Qendra Diagnostike Prairie

401 E Carpenter Street

Springfield, IL Përshkrim i Shkurtër: 62702

217-527-3700

O'Fallon

HSHS Spitali i Shën Elizabetës

HSHS Spitali i Shën Elizabetës

340 W. Lincoln St.

Suite 400

Belleville, IL 62220

618-233-6044

Carbondale

Spitali Memorial

Spitali Memorial

409 W. Oak St.

Carbondale, IL 62901

618-529-4455

Decatur

HSHS Spitali i Shën Mërisë

HSHS Spitali i Shën Mërisë

1800 N. Bregu i Liqenit Dr.

Dekatur, IL 62521

217-422-6100

HSHS St. Mary's Hospital Facility Veri

HSHS St. Mary's Hospital Facility Veri

2965 N. Main St.

Suite D

Dekatur, IL 62526

Effingham

HSHS Spitali Memorial i Shën Antonit

HSHS Spitali Memorial i Shën Antonit

503 N. Maple St.

Effingham, IL 62401

Mattoon

HSHS Medical Group Prairie Cardiovascular Mattoon Clinic

HSHS Medical Group Prairie Cardiovascular Mattoon Clinic
101 Coles Center Pkwy
Mattoon, IL 61938

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.