Njerëzit janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë

Praktikoni mjekësinë me një ekip të kujdesshëm dhe të përqendruar te pacientët në të gjithë Ilinoisin qendror dhe jugor.

 

Një nga mënyrat e shumta që ne kujdesemi për pacientët, familjet dhe komunitetin tonë është duke u kujdesur për ekipin tonë. E ndërtuar mbi një themel të respektit, kujdesit, kompetencës dhe gëzimit, Doctors of Prairie kanë krijuar një kulturë të shëndetshme dhe jetike në vendin e punës që ushqen si karrierën ashtu edhe qëllimet personale të kolegëve tanë në të gjithë Illinoisin qendror dhe jugor.

Pse Puna Për Prairie

Duke u bazuar në një bazë popullsie prej mbi 4 milionë banorësh, Prairie u ofron mjekëve një mjedis pune cilësor, dinamik dhe me ritme të shpejta, ku kontributi i tyre vlerësohet çdo ditë. Prairie është e përkushtuar ndaj rezultateve cilësore, kërkimeve më të avancuara dhe ofrimit të kujdesit më të avancuar të zemrës dhe enëve të gjakut. Prairie ofron një mjedis të shkëlqyer pune dhe mundësinë për të praktikuar mjekësinë me një ekip të kujdesshëm dhe të fokusuar te pacientët. Përveç një grupi kolegjial ​​dhe një stili jetese të balancuar, Prairie Cardiovascular ofron një pagë konkurruese dhe paketë përfitimesh gjithëpërfshirëse, e cila mund të përfshijë: bonus nënshkrimi, keqpërdorime dhe mbulim bishti, pushime bujare, pension të shtyrë, ndihmë për zhvendosje, sigurim shëndetësor/dentar/jetë/paaftësi. ; Kompensimi CME dhe shumë më tepër.

Bëhu ndër më me përvojë në vend

Shumë nga mjekët tanë emërohen në Regjistrin Kombëtar të Mjekëve më të Mirë në SHBA çdo vit. Për vitin 2004, Prairie Cardiovascular u njoh në nivel kombëtar si "Praktika e vitit" nga revista Physicians Practice.

Kush jemi ne

Prairie është një ekip kryesor i kujdesit shëndetësor që është i përkushtuar për të ofruar kujdes të cilësisë së lartë të zemrës dhe enëve të gjakut përmes një rrjeti gjithëpërfshirës rajonal. Për më shumë se 30 vjet, mjekët e Prairie Cardiovascular kanë ofruar kujdes për zemrën dhe enët e gjakut për pacientët në 53+ komunitete dhe klinika rurale në të gjithë Ilinoisin qendror dhe jugor. Prairie Cardiovascular është i bazuar në Springfield, Illinois me gjashtë vende të tjera të përhershme në Belleville, Carbondale, Decatur, Effingham dhe Mattoon.

Prairie Cardiovascular ka mbi 70 mjekë të cilët janë të gjithë të certifikuar dhe të specializuar në Kardiologjinë e Përgjithshme dhe Parandaluese, Ekokardiografinë, Elektrofiziologjinë, Kardiologjinë Ndërhyrëse, Sëmundjet Vaskulare periferike, Kardiologjinë Bërthamore/CT dhe Mjekësinë Vaskulare. Mjekët e Prairies janë ndër më me përvojë në vend dhe njihen si liderë në kujdesin e zemrës/vaskulare.

Prairie Cardiovascular ofron mundësi të shumta për rritje profesionale dhe personale. Mjekët e Prairie janë të përfshirë në zhvillimin e procedurave të reja diagnostikuese dhe trajtimi dhe vazhdojnë të avancojnë mjekësinë me një program kërkimor shumë aktiv dhe të njohur në nivel kombëtar të titulluar Kooperativa e Arsimit dhe Kërkimit Prairie. Mjekët e Prairie krijuan gjithashtu Programe Stat Heart dhe CME të njohura në nivel kombëtar. Themeluesi i Prairie Cardiovascular është i ndjeri James T. Dove, MD

Mundësi Karriere për Kardiologët

Mësoni më shumë për atë që Prairie ka për të ofruar duke klikuar këtu.

Prairie ka sa vijon hapje të disponueshme për kardiologët. Pozicioni kërkon MD, ose diplomë ekuivalente profesionale, BC/BE në Kardiologji, dhe licencë mjekësore në Illinois. Klikoni në një vendndodhje për të parë se cilat pozicione janë aktualisht të disponueshme.

Dërgoni CV në Polly Pierce.

Carbondale
  • Të përgjithshme/jo-invazive (ose imazherike)

  • Elektrofiziologjia
Decatur
  • Kardiolog i Përgjithshëm
Effingham
  • Kardiolog i Përgjithshëm (Preferoj Invaziv)
O'Fallon
  • Ndërhyrëse (jo strukturore)
  • Kardiolog i Përgjithshëm (Preferohet imazheria)
Springfield
  • Të Përgjithshme/Jo-Invazive (Imazhe ose CHF) OSE Jo-ndërhyrëse
  • Ndërhyrëse (jo strukturore)
  • Elektrofiziologjia
  • Kirurg CT                        

 

Mundësi Karriere për Jo-Mjekë

vizitë këtu për të parë listën më të përditësuar të vendeve të punës dhe për të dorëzuar aplikimin tuaj. EOE

Bashkohuni me ekipin tonë kryesor të kujdesit shëndetësor

Për pozicione të tjera të hapura, vizitoni bordet tona të punës.

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.