Kooperativa e Arsimit dhe Kërkimit Prairie

Kooperativa e Arsimit dhe Kërkimit Prairie është një organizatë jofitimprurëse që fokusohet në edukimin dhe kërkimin mjekësor në një përpjekje për të përmirësuar mjedisin e përgjithshëm të kujdesit shëndetësor. Duke marrë pjesë në kërkime, në nivel lokal dhe jo lokal, PERC lejon Prairie të avancojë trajtimet dhe të zbulojë teknologji më të mira që do të përmirësojnë cilësinë e jetës për pacientët në komunitet dhe më gjerë. Për të ruajtur përkushtimin e Prairie për kërkimin dhe zhvillimin inovativ, PERC ofron mundësi të edukimit të vazhdueshëm mjekësor (CME) për profesionistët e kujdesit shëndetësor. PERC është një degë e Sistemit Shëndetësor të Motrave Spitalore (HSHS) dhe i lidhur ngushtë me Prairie Cardiovascular Consultants Ltd. 

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.