Ju keni një zemër. Mbroni atë me Prairie!

Biznesi ynë janë zemrat, por forca jonë janë njerëzit tanë. Dhe askush nuk është më inovativ dhe më i përkushtuar për t'ju ofruar kujdes të klasit botëror për zemrën dhe enët e gjakut sesa partnerët tuaj në Prairie.

 

Prairie ofron programe dhe trajtime unike për të siguruar që çdo pacient të marrë kujdesin më cilësor të zemrës dhe enëve të gjakut. Me modelin tonë unik të bazuar në ekip, pacientëve të Prairie u ofrohet kujdes që tejkalon standardet kombëtare, ndërkohë që ofron një plan të personalizuar për t'iu përshtatur nevojave individuale të çdo pacienti.

Shihemi në Shtatë

Qëllimi i programit Shihemi në 7 është të sigurojë që ne jemi duke edukuar dhe ndjekur pacientët me stentë të zemrës brenda 7 ditëve nga shkarkimi. Studimet tregojnë se pacientët që vizitohen nga një mjek infermiere brenda 7 ditëve nga shkarkimi nga një stent i zemrës kanë rezultate më të mira. Ne fokusohemi në edukimin për mjekimin (DAPT, nitro etj), udhëzimet e aktivitetit, regjistrimin në rehabilitimin kardiak, ndërprerjen e duhanit, planin e përgjithshëm të trajtimit pas një stent dhe diagnozën e CAD. Pasi një pacient është planifikuar për një PCI, ne i kemi planifikuar ata për një vizitë në klinikë me një mjek infermier. Ne përpiqemi të dërgojmë çdo pacient në shtëpi me një Shihemi në 7 kartë me datën dhe orën e takimit të radhës së bashku me udhëzimet për mjekimin.

Programi ynë i provuar për rezultate më të mira

Ndjekje 7 ditore

Edukimi për mjekim

Rehabilitimi i zemrës

Ndërprerja Pirja e duhanit

Udhëzimet e aktivitetit

Rrjeti i dhimbjes së gjoksit

Rrjeti më gjithëpërfshirës i dhimbjeve të gjoksit në Illinois lidh spitalet dhe agjencitë lokale EMS përmes sistemit tonë ekskluziv të Institutit të Zemrës Prairie të Rrjetit të Dhimbjes së gjoksit në Illinois. Kur pacienti arrin në dhomën e urgjencës, fillojnë një seri ngjarjesh dhe protokollesh të mirë-orkestruara për diagnostikimin dhe trajtimin e shpejtë të pacientëve me atak në zemër.

Protokollet standarde

Tregimi i duhur i pacientëve me dhimbje gjoksi bazuar në protokollin e zhvilluar nga Prairie Heart.

Prioritet i menjëhershëm

Sigurimit të dhimbjes së gjoksit i jepet përparësi në Departamentin e Urgjencës së komunitetit duke administruar një EKG të menjëhershme.

Qasja Gjithëpërfshirëse

Një qasje e plotë që varion nga transporti dhe ndërhyrja e menjëhershme deri te vëzhgimi dhe shkarkimi lokal.

Arsim

Edukimi i pacientit dhe komunitetit për të njohur dhe reaguar ndaj dhimbjes së gjoksit dhe për të ofruar edukim mbi opsionet më të fundit diagnostikuese dhe trajtimi.

Pse një rrjet dhimbjeje gjoksi?

Edhe pse dhimbja e gjoksit është një nga ankesat më të shpeshta të pacientëve që paraqiten në urgjencë, vetëm 10-15 për qind e pacientëve me dhimbje gjoksi kanë një atak në zemër. Një nga qëllimet e një rrjeti të dhimbjes së gjoksit është të zvogëlojë ndjeshëm kohën që duhet për të përcaktuar shkakun e dhimbjes së gjoksit, gjë që redukton kohën e trajtimit gjatë fazave kritike të hershme, kur trajtimet janë më efektive.

Përfitimet për pacientin

  • Një përcaktim i shpejtë, pa frikë apo siklet, i shkakut të dhimbjes së gjoksit duke përdorur Protokollet e Zemrës Prairie.
  • I gjithë trajtimi dhe ndjekja e mundshme ofrohet në nivel lokal.
  • Një proces i thjeshtë për t'u transferuar në një strukturë të specializuar nëse është e nevojshme.
  • Nëse transferimi është i nevojshëm, një pako informacioni për anëtarët e familjes me kupona ushqimore dhe ndihmë për të identifikuar strehimin nëse është e nevojshme.
  • Koordinimi i kujdesit me mjekun tuaj personal.

Përfitimet për Spitalin Komunitar

  • Protokollet gjithëpërfshirëse të Prairie Heart që trajtojnë të gjitha aspektet e kujdesit urgjent kardiak, duke përfshirë STEMI, nSTEMI, Vëzhgimin dhe kujdesin në spital.
  • Aftësi e përmirësuar për të mbajtur pacientët e duhur në nivel lokal dhe për të eliminuar transferimet e papërshtatshme.
  • Një ndërlidhës RN nga Instituti i Zemrës Prairie i Illinois për të ndihmuar me edukimin fillestar dhe zbatimin e protokolleve, si dhe ndihmën për të ofruar arsimim profesional dhe komunitet.

Kujdesi pranë shtëpisë tuaj

Jemi të bekuar që jetojmë në një rajon me komunitete të forta në të cilat ndihemi rehat dhe të kënaqur. Por kur kemi një problem me zemrën që mund të kërkojë kujdes të specializuar, shpesh do të thotë se jemi përballur me zgjedhjen për të lënë komunitetin tonë ose më keq, për të shtyrë kujdesin. Ky nuk është rasti kur kujdesi juaj i specializuar ofrohet nga kardiologët Doctors of Prairie. Filozofia jonë në Institutin e Zemrës Prairie është të ofrojmë sa më shumë kujdes në nivel lokal. Nëse kjo nuk është e mundur, atëherë dhe vetëm atëherë, do të rekomandohet udhëtimi.

Gjeni një mjek dhe APC pranë jush

Përveç gati 40 vendeve rreth Illinois ku kardiologët e Prairie shohin pacientë në një mjedis spitalor lokal, ka programe të specializuara në Springfield, O'Fallon, Carbondale, Decatur, Effingham dhe Mattoon.

STAT Zemra

Pavarësisht se ku jetoni, Prairie është me ju 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, 365 ditë në vit. Ekipi ynë i STAT Heart është gjithmonë gati kur keni dhimbje gjoksi. Duke bashkëpunuar me spitalet e komunitetit, Prairie është në dispozicion për të siguruar që ju të merrni kujdesin e duhur në vendndodhjen e duhur.

Kur një pacient pëson një STEMI (infarkt miokardi me ngritje ST) - forma më vdekjeprurëse e një ataku në zemër - ofrimi i shpejtë dhe pa probleme i trajtimit të duhur mund të bëjë një ndryshim për jetë a vdekje. Programi Prairie STAT Heart i ndihmon spitalet e komunitetit të përmirësojnë përpjekjet e tyre për shpëtimin e jetës.

Prairie Cardiovascular inicioi zhvillimin e Programit të Zemrës Prairie STAT në gusht 2004 nën drejtimin e Dr. Frank Aguirre dhe Dr. Frank Mikel. Programi i Zemrës Prairie STAT ishte një nga të parët në vend që u fokusua në thjeshtimin e kujdesit urgjent për të përmbushur qëllimin kombëtar për ofrimin e angioplastikës (një procedurë jokirurgjikale për trajtimin e arterieve të sëmura) brenda 90 deri në 120 minuta nga mbërritja e një pacienti në komunitet. spital (shpesh i referuar si koha derë më tullumbace). Kjo siguron që pacienti i vendosur në një komunitet rural të marrë kujdesin urgjent të zemrës po aq shpejt ose më shpejt se pacientët në zona më të mëdha urbane.

Përmirësimi i rezultateve në të gjithë komunitetin tonë

Çelësi i Programit Prairie STAT Heart është koordinimi i detajuar i të gjitha aspekteve të kujdesit urgjent për zemrën. Protokollet u ofrohen 33 spitaleve rurale pjesëmarrëse për klasifikimin dhe trajtimin sa më të shpejtë të pacientëve me infarkt miokardi me elevacion ST. Ekipi përfshin komunitetin dhe stafin e spitalit pritës, ekuipazhet e transferimit ajror dhe tokësor, ekipet e laboratorit katenik dhe Kardiologët e Prairie që administrojnë trajtime shumë të specializuara për shpëtimin e jetës. Ne po e trajtojmë llojin më të keq të atakut në zemër sikur të ishte një traumë kardiake.

Spitalet rurale që duan trajtimin më të shpejtë për pacientët e tyre janë bashkuar me Konsulentët Kardiovaskular Prairie për të qenë pjesë e Programit Prairie STAT Heart.

24/7 në komunitetin tuaj

Koordinatorët e Zemrës Prairie STAT janë të disponueshëm në komunitetin tuaj, në thirrje, 24/7 për të lehtësuar transferimin e shpejtë dhe urgjent të të gjithë pacientëve të zemrës STAT.

Koordinatorët e Zemrës Prairie STAT ofrojnë trajnime mbi procesin STAT Heart për të gjitha Spitalet Komunitare, objektet e transferimit tokësor dhe ajror EMS dhe marrjen e përditësimeve dhe komunikimin e vazhdueshëm. Programi i Zemrës Prairie STAT ka partneritet me Shkollën e Infermierisë St. John's për akreditimin e programit.

Infermierja e zemrës së Prairie STAT ofron një raport të detajuar të zemrës STAT për çdo aktivizim STAT Heart. Ky reagim për Spitalet Komunitare, EMS dhe Qendrat Marrëse siguron cilësi, komunikim, masa për përmirësimin e procesit dhe rezultatet më të mira të pacientit.

Julie Richardson, RN, BSN
Drejtor i rrjetit të dhimbjes së gjoksit
Programet Klinike të ISHP-së

Rrjeti i Leximit të Shpejtë të Prairie

Bëni rezultatet e pacientëve tuaj të interpretohen nga një kardiolog i Prairie dhe t'ju dërgohen brenda 48 orësh ose më pak.

 

Rrjeti i leximit të shpejtë Prairie është zgjidhja juaj e sigurt, e bazuar në ueb për interpretimin e besueshëm dhe të shpejtë të ekokardiogrameve tuaja, eko-testeve dhe stresit bërthamor dhe procedurave të ultrazërit vaskular. Çdo vit dërgohen mbi 10,000 teste nga 36 vende.

Transferim

Provimet dhe skedarët transferohen pa probleme në serverin tonë të sigurt. Transferimi mund të përfshijë imazhe, klipe, informacion demografik, matje, shënime dhe të dhëna të tjera dixhitale përkatëse.

Pamje

Një ekip specialistësh kardiovaskulare të Prairie mund të shikojnë dhe interpretojnë menjëherë testet nga çdo vendndodhje e Prairie Heart në Illinois.

i

raport

Me fletët e punës të rishikimit që plotësohen automatikisht, raportet mund të përgatiten, rishikohen dhe plotësohen lehtësisht brenda pak minutash.

shpërndaj

Pasi të interpretohen, raportet u shpërndahen automatikisht marrësve të caktuar përmes emailit, faksit ose transferimit të PDF-së.

Shkëputja nga kufizimet

Rrjeti i leximit të shpejtë të Prairie lidhet drejtpërdrejt me pajisjet tuaja eko/bërthamore të pajtueshme me Dicom dhe krijon një shteg për të ngarkuar drejtpërdrejt studimet tek një kardiolog i Prairie menjëherë pas testimit. Studimi më pas mund të interpretohet nga një Kardiolog Prairie dhe një interpretim mund t'ju dërgohet brenda 48 orësh ose më pak (MF).

Duke u larguar nga kufizimet e rrjetit lokal PACS të mbyllur, me kosto të lartë, Prairie Rapid Read ofron një sistem pa kosto, të sigurt dhe fleksibël. Shërbimi Prairie Rapid Read integrohet pa mundim në çdo rrjedhë ekzistuese të punës dhe optimizon efikasitetin tuaj.

Akreditimi dhe rimbursimi

Laboratori dhe teknologjitë e leximit të shpejtë janë të akredituara nga ICAEL. Medicare dhe paguesit e tjerë duket se po lëvizin drejt një kërkese të akreditimit të laboratorit dhe/ose sonografit në mënyrë që të jenë të pranueshëm për rimbursim.

Pse lexoni Prairie Rapid

Ne i kuptojmë objektivat e partnerëve tanë dhe zhgënjimin e shkaktuar nga shërbimet më tradicionale të menaxhimit të ekzaminimit me ultratinguj dhe imazhe.

Efikasiteti i rritur

Rrit efikasitetin duke eliminuar futjen e tepërt të të dhënave dhe ofron një sistem menaxhimi të centralizuar të aksesueshëm në ueb për të gjitha provimet dhe raportet tuaja diagnostike.

Fleksibiliteti financiar

Prairie Rapid Read rritet me shërbimin tuaj duke iu përshtatur rritjes (ose uljes) të vëllimit të provimit. Nëse keni nevojë për ndihmë me zgjedhjen dhe çmimin e harduerit, thjesht na kontaktoni dhe ne do t'ju marrim ndihmën që ju nevojitet.

Komunikim i përmirësuar

Përmirëson komunikimin duke lejuar përfshirjen e lehtë të profesionistëve mjekësorë lokalë dhe të largët në diagnozën e pacientit tuaj dhe zbatimin e planit të kujdesit.

Efektiviteti i kostos

Duke eliminuar tarifat tuaja aktuale të transkriptimit dhe transportit, si dhe shpenzimet e DVD-ve, shiritave VHS dhe CD-ve, si dhe duke mos kërkuar asnjë harduer të ri ose shpenzime të shtrenjta për fillimin e TI-së, Prairie Rapid Read ofron një zëvendësim me kosto efektive për procesin tuaj aktual.

Siguria e përparuar

Informacioni i pacientit ruhet në një server të sigurt dhe të koduar.

Cilësia e imazhit

Prairie Rapid Read ofron një metodë për vlerësimin e cilësisë tuaj teknike nga palët e treta.

Akreditimi dhe Kredencializimi

Aftësitë unike të raportimit të Prairie Rapid Read lehtësojnë akreditimin e laboratorit dhe kredencializimin e mjekut, dhe ofrojnë raportim administrativ ditor, javor dhe mujor.

Leximi i Shpejtë

Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion se si të hapni leximin e shpejtë në zonën tuaj.

Mësoni më shumë rreth trajtimeve unike të Prairie

Na kontaktoni nëse keni pyetje në lidhje me këto ose shumë trajtime të tjera unike të ofruara nga Prairie.

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.