Qasuni në mënyrë të sigurt të dhënat tuaja shëndetësore 24/7

My Prairie Chart është portali i fuqishëm i pacientëve që u mundëson pacientëve tanë akses në informacionin e tyre elektronik shëndetësor nga çdo pajisje elektronike.

Rishikoni udhëzuesin tonë të aktivizimit të MyChart për pacientët

Shikoni ose shkarkoni PDF

Shikoni videon tonë

Gjithçka që ju nevojitet është NJË llogari në portalin e pacientit, e mundësuar nga Epic™ MyChart®, për të hyrë në PESË veçori që kursejnë kohë që do të përmirësojnë përvojën tuaj të pacientit.

Caktoni emërimet

Shikoni takimet e ardhshme ose caktoni takimin tuaj të radhës në internet nga ekrani bazë i llogarisë suaj të portalit.

Dërgoni mesazhe mjekut tuaj dhe APC

Keni një pyetje për mjekun tuaj në lidhje me shëndetin tuaj? Dëshironi të shmangni kohët e pritjes së telefonatave ose etiketën e telefonit?

Shikoni rezultatet e laboratorit

Shmangni pritjen e një telefonate nga mjeku juaj i kujdesit shëndetësor dhe APC dhe shikoni të gjitha rezultatet normale të testeve dhe laboratorit në momentin që ato janë në dispozicion për ju.

Rinovoni medikamentet

Kurseni kohë duke rinovuar medikamentet tuaja me recetë kur është e përshtatshme për ju. Sigurohuni që të merrni mjekimin tuaj nga farmacia që keni treguar në llogarinë tuaj të portalit.

Vizitat e videove të teleshëndetësisë

Vendosni një Vizitë Video Teleshëndetore me mjekun tuaj dhe APC nga komoditeti dhe siguria e shtëpisë tuaj.

Shkarkoni aplikacionin celular

Asnjëherë nuk e dini se kur mund t'ju duhet akses në informacionin tuaj mjekësor --Merreni me vete në lëvizje duke shkarkuar aplikacionin EPIC MYCHART në dyqanin tuaj të aplikacioneve Android ose iOS!

Si të filloni

 • Qasja e pacientit është falas - gjithçka që ju nevojitet është një adresë emaili!
 • Thjesht tregoni personelit të regjistrimit që dëshironi të regjistroheni MyPrairieChart.
 • Stafi do të verifikojë informacionin tuaj personal dhe do të sigurojë që ne kemi adresën tuaj të saktë të emailit.
 • Pasi t'ju regjistrojmë, do të merrni një email me udhëzime dhe një lidhje që shpjegon se si të regjistroheni.
 • Duhet të futni një kod aksesi për të hyrë në mënyrë të sigurtë të dhënat tuaja shëndetësore.
 • Ju mund të identifikoheni duke krijuar një emër përdoruesi dhe fjalëkalim unik.

Rreth rekordit tuaj

 • Ju duhet të regjistroheni në një PC ose Mac. Pasi të regjistroheni, më pas mund të aksesoni në mënyrë të sigurt kujdesin tuaj shëndetësor përmes smartphone ose tabletit tuaj. Për privatësinë tuaj, do të kërkohen llogari të veçanta emaili për secilin pacient.
 • Nëse përdorni rekordin Chart My Health me mjekë të tjerë të kujdesit shëndetësor dhe APC, informacioni juaj i kujdesit shëndetësor do të ruhet të gjitha së bashku.
 • Kjo ofertë Kardiovaskulare e Prairie përfshin informacione të dobishme për kujdesin shëndetësor, por nuk përmban të gjithë informacionin e përfshirë në kartelën tuaj mjekësore.
 • Veçoritë mund të shtohen me kalimin e kohës. Ndërsa ne inovojmë dhe përmirësojmë, ju mund të keni më shumë opsione të disponueshme përmes të dhënave tuaja shëndetësore në internet.
 • Nëse keni probleme teknike, mundeni merrni mbështetje teknike duke dërguar email myhealthrecordhelp@hshs.org ose telefononi MyChart Help Desk në: 866-312-5023

Këshilla për përdorimin e aplikacionit

Caktimin

Për të planifikuar, klikoni Kërkesë dhe thjesht zgjidhni organizatën dhe Mjekun dhe APC-në që dëshironi të shihni. Më pas zgjidhni ditën(at) e javës që funksionojnë më mirë për ju, si dhe kohën e ditës. Jepni ekipit tuaj të kujdesit një arsye për takimin tuaj dhe më pas klikoni Submit. Ekipi juaj i kujdesit do t'ju kontaktojë me oraret e disponueshme të takimeve për të siguruar takimin tuaj të ri.

Kontaktimi me mjekun tuaj dhe APC

Dërgojini mesazh mjekut tuaj duke klikuar në skedën Kutia hyrëse dhe më pas shtypni "Shkruaj". Zgjidhni emrin e mjekut dhe të APC-së me të cilët dëshironi të korrespondoni dhe shkruani mesazhin tuaj—ashtu si emaili!

Gjeni rezultatet e laboratorit tuaj

Klikoni skedën My Health, dhe më pas skedën Results. Gjeni punën e laboratorit që ju intereson të shihni rezultatet nën kolonat Vlera ose Gama. Ju gjithashtu mund të jeni në gjendje të shikoni detajet e rezultateve të laboratorit tuaj duke klikuar në ikonën e dokumentit nën kolonën Opsionet.

Rinovimi i recetës

Klikoni skedën "Shëndeti im" dhe më pas skeda "Medikamente". Gjeni ilaçin që dëshironi të rinovoni dhe te Opsionet, klikoni në ikonën e shishes së pilulës. Mos ngurroni t'i lini mjekut tuaj një koment në lidhje me këtë mjekim, më pas shtypni Dërgo. Mjeku juaj ose ekipi i kujdesit do t'ju kontaktojë kur receta juaj të jetë rinovuar me sukses.

Na kontaktoni për të filluar Grafikun tuaj të Prairisë My sot

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.