Kërkoni në mënyrë të sigurt një takim

Ne do t'ju ofrojmë ndihmë të personalizuar për të caktuar një takim me një mjek dhe APC që është më i përshtatshmi për të trajtuar nevojat tuaja individuale të zemrës dhe enëve të gjakut.

Prairie Cardiovascular është një lider kombëtar në ofrimin e kujdesit të cilësisë së lartë, të artit të zemrës dhe enëve të gjakut. Nuk mund të ishte më e lehtë të caktosh një takim me Mjekët dhe APC-të tanë të klasit botëror.

Nëpërmjet tonë AKSES Prairie Programi, kërkesa juaj për një takim i dërgohet në mënyrë të sigurt ekipit tonë të infermierëve kardiovaskularë shumë të trajnuar. Ata do t'ju ofrojnë ndihmë të personalizuar për të caktuar një takim me një mjek dhe APC që është më i përshtatshmi për të trajtuar nevojat tuaja individuale të zemrës dhe enëve të gjakut.

Pas plotësimit të formularit, një e-mail i sigurt do t'i dërgohet ekipit tonë AKSES Prairie infermieret. Do të merrni një telefonatë kthyese brenda 2 ditëve të punës.

Nëse mendoni se kjo është një urgjencë, ju lutemi telefononi 911.

//

Ose na telefononi

Nëse preferoni të flisni drejtpërdrejt me dikë, mund të kontaktoni një infermiere duke telefonuar 217-757-6120.

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.