Fakulteti i Advance Fellowship

Bursat tona mësohen nga të njëjtët drejtues të industrisë që punojnë në spitalet tona

Jeffrey A. Goldstein, MD, FACC, FSCAI

Drejtor i Prairie Vascular Fellowship

Nilesh J. Goswami, MD, FACC, FSCAI

Prairie Vascular Fellowship 

Aman Khurana, MD, RPVI

Prairie Vascular Fellowship 

Krishna J Rocha-Singh, MD, FACC, FSCAI

Prairie Vascular Fellowship 

Sadie Samson, RN

Prairie Vascular Fellowship 

"Shoqëria e Avancuar e Zemrës dhe Vaskulare në Prairie është me të vërtetë një përvojë e jashtëzakonshme dhe një program unik multidisiplinar në një nga programet ndërhyrëse me vëllim më të lartë në mbarë vendin..."

Vikas Agarwal, MD (2016 i diplomuar)

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.