Mos e pranoni fjalën tonë...

Merrni fjalën e shokëve tanë të së kaluarës, shumë prej të cilëve kanë vazhduar të zhvillojnë dhe udhëheqin programe të ndërhyrjes strukturore, periferike dhe koronare në vendlindjet e tyre. 

 

Çfarë po thonë studentët tanë

 

“Kohët e fundit iu bashkua Shkollës së Mjekësisë të Universitetit Temple si fakultet në seksionin e Kardiologjisë Ndërhyrëse pasi përfundova një bursë të avancuar të kardiologjisë intervenuese në Institutin e Zemrës Prairie. Unë bëra trajnimin tim të kardiologjisë ndërhyrëse në Temple dhe tani të kthehem në Temple pas një "Viti Prerie" është si një ardhja në shtëpi për mua. Unë kam qenë këtu në Temple si frekuentues për 4 javë tani dhe jam i habitur se sa rehat ndihem me fillimin e një karriere të kardiologjisë intervenuese. Njerëz të shumtë në Tempull kanë plotësohet mua në aftësitë e mia ndërhyrëse. E di që është për shkak të stërvitjes sime në Prairie.”

Vikas Agarwal, MD

“Është e gjitha e vërtetë. Lexoni dëshmitë nga shokët e mëparshëm dhe kuptoni se gjithçka është e vërtetë. Prairie Fellowship ofron një mundësi për të punuar me një grup mjekësh tepër të talentuar me një popullatë të madhe pacientësh dhe burim referimi që çon në atë që duket si një përzierje e pafundme e procedurave gjerësisht të ndryshme dhe komplekse, disa prej të cilave nuk janë bërë kurrë më parë ose rrallë. bëhet në çdo institucion tjetër. Krijimi i asaj liste, shfaqja e regjistrit tim të procedurave ose përpilimi i të gjitha deklaratave nga kolegët e mëparshëm do të mjaftonte për të vërtetuar mësimin, përvojën, zhvillimin e karrierës dhe pritshmërinë "nga mirë në të mirë" të programit.
Peter Higgins, MD

“Fatkeqësisht, gjatë kardiologjisë time intervenuese njëvjeçare shoqëri Kam pasur pak ekspozim ndaj ndërhyrjeve vaskulare periferike. Imagjinoj se shumë studentë të diplomuar nga programet e trajnimit intervenues po arrijnë në të njëjtin realizim që kisha – një vit mezi mjafton për të mbuluar kurrikulën koronare për të mos përmendur fushat gjithnjë në zhvillim të mjekësisë vaskulare dhe endovaskulare dhe sëmundjet strukturore të zemrës. Është bërë thelbësore të kemi fusha shtesë të ekspertizës për t'u kujdesur më mirë për pacientët tanë kompleksë. 

 

Georges Tanbe, MD

“Përfundova një Bursë Vaskulare 3 mujore në Prairie për të fituar ekspertizë shtesë në ndërhyrjet koronare periferike, strukturore dhe komplekse. Prairie Heart Institute është një lider në kujdesin e avancuar kardiovaskular duke ofruar kujdesin më të përditësuar dhe me cilësi të lartë për pacientët e tyre.

Mjekët në Prairie, veçanërisht Drs Mishkel, Goldstein, Goswami dhe Rocha Singh, gjetën kohë për të diskutuar rastin dhe hapat e përfshirë në procedurat komplekse sipas nevojës. "

Arumugam Narayanan, MD

“Kohët e fundit pata mundësinë të stërvitem për pesë muaj në Prairie Heart Institute dhe Prairie Cardiovascular Consultants, Ltd. në Programin Prairie Vascular Fellowship. Përvoja ishte e jashtëzakonshme në nivele të shumta. Së pari, programi pranon se Kardiologjia Ndërhyrëse vazhdon të jetë një fushë e mjekësisë me zhvillim të shpejtë. Mjekësia endovaskulare ishte një fushë në zhvillim ndërsa zona e strukturës së zemrës nuk ekzistonte kur shumica e kardiologëve aktivë aktualisht ishin në trajnim vite më parë. Ky program ofron mundësinë që këta mjekë të marrin trajnimin e nevojshëm "

Edward O'Leary, MD

“Unë rekomandoj shumë Bursë Prairie për çdo Kardiolog Intervenues që kërkon të avancojë aftësitë dhe karrierën e tyre. Fillimisht isha i shqetësuar për të marrë një pushim nga praktika ime klinike e re, por në të fund Jam i lumtur që shkova në Prairie. ishte fantastike & ndryshimi i karrierës përvojë në bashkëveprim dhe punë me me famë botërore Prarie mjekë. Mund të them me besim se niveli im i besimit në trajtimin e kompleksitetit të lartë është rritur jashtëzakonisht dhe Unë kam qenë në gjendje të kthehem në praktikën time për të udhëhequr zhvillimin e një programi strukturor të zemrës. "

Satish Madiraju, MD

Trajnimi im i avancuar për shoqërimin endovaskular dhe strukturor të zemrës në Prairie ishte një nga pikat kryesore të trajnimit tim mjekësor. Mësova shumë për terapitë e avancuara nga Dr. Goldstein & Goswami dhe pjesa tjetër e kardiologëve ndërhyrës dhe imazherëve kardiovaskular. Çdo ditë ishte sikur të isha në një konferencë rasti të drejtpërdrejtë! Mësova teknika dhe procedura që bashkëmoshatarët e mi nga institucione të tjera vetëm mund të ëndërronin t'i bënin. Ky është një vit i ngarkuar, por i mbushur me shumë arritje shkollore dhe profesionale. Unë pata mundësinë të përshtatja arsimin tim këtë vit duke përzgjedhur rastet që doja të skraboja. Unë e rekomandoj shumë këtë bursë për çdo kardiolog ndërhyrës që është i interesuar të mësojë procedura të avancuara nga disa nga Kardiologët Intervenues më të mirë në SHBA.

Shady Henien, MD, MBA

Mësoni më shumë rreth bursave tona

.

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.