Mësoni nga Udhëheqësit në Shëndetin e Zemrës

Zhvilloni teknikat tuaja në nivelin e nevojshëm për t'u kujdesur për pacientët vaskularë më kompleksë
Bazuar në risitë e jashtëzakonshme të bëra nga kardiologët që trajtojnë sëmundjen e arterieve koronare, është bërë përparim i madh në aplikimin e teknikave endovaskulare në trajtimin e sëmundjeve vaskulare dhe strukturore të zemrës. Megjithëse shumë mjekë kardiovaskularë zotërojnë aftësi për të kryer këto procedura, duket se nuk ka mjete të mjaftueshme me të cilat këta mjekë mund të marrin trajnimin e avancuar të nevojshëm për të evoluar teknikat e tyre në nivelin e nevojshëm për t'u kujdesur për pacientët vaskularë më kompleksë.

Mjekët në Prairie Cardiovascular vazhdojnë të vendosin ritmin në këto fusha me kërkime inovative dhe edukim të vazhdueshëm të mjekëve. Për shumë vite fakulteti ynë ka marrë pjesë në trajnimin e mjekëve të tjerë në fushën e mjekësisë vaskulare dhe endovaskulare. Ne vazhdojmë të shohim një nevojë të paplotësuar për trajnimin e mjekëve në këto fusha, si dhe sëmundjet strukturore të zemrës. Në përpjekje për të përmbushur këtë nevojë, ne kemi krijuar një program trajnimi shumë-disiplinor për mjekët për të zhvilluar aftësi të avancuara në fushat e Mjekësisë Vaskulare, Mjekësisë Endovaskulare, Sëmundjeve Strukturore të Zemrës dhe Okluzioneve totale kronike koronare.

Mjekët mund të aplikojnë për pozicione trajnimi një deri në gjashtë muaj. Për mjekët që mund t'i kushtojnë një vit të tërë trajnimit të tyre të avancuar, ne vazhdojmë të pranojmë aplikime për një pozicion duke filluar çdo korrik.

Mjekësia vaskulare

Përfshirë imazhet vaskulare jo-invazive

Sëmundja strukturore e zemrës

Përfshirë TAVR, Mitra-Clip dhe Watchman

Mjekësia Endovaskulare

Përfshirë AAA dhe ndërhyrjet periferike të sipërme dhe të poshtme

Okluzione totale kronike koronare

Trajnim në ndërhyrje komplekse kronike të okluzionit total koronar

Fakulteti i Mësimdhënies

Pionierë në inovacionin dhe zhvillimin e procedurave të reja diagnostikuese dhe terapeutike, të gjithë mjekët e Prairie Vascular janë hetues aktivë në prova të shumta klinike, duke u ofruar shokëve tanë përvojë të dorës së parë me pajisje të reja.

"Shoqëria e Avancuar e Zemrës dhe Vaskulare në Prairie është me të vërtetë një përvojë e jashtëzakonshme dhe një program unik multidisiplinar në një nga programet ndërhyrëse me vëllim më të lartë në mbarë vendin..."

– Vikas Agarwal, MD (i diplomuar)

"Unë rekomandoj shumë Bursën Prairie për çdo Kardiolog Ndërhyrës që kërkon të avancojë aftësitë dhe karrierën e tyre. Fillimisht isha i shqetësuar për të marrë një pushim nga praktika ime klinike e re, por në fund, jam i lumtur që shkova në Prairie…

-Satish Madiraju, MD (i diplomuar)

"Kohët e fundit pata mundësinë të stërvitem për pesë muaj në Prairie Heart Institute dhe Prairie Cardiovascular Consultants, Ltd. në Programin Prairie Vascular Fellowship. Përvoja ishte e jashtëzakonshme në shumë nivele…

– Edward O'Leary MD, MD (i diplomuar)

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.