Fondacioni i Zemrës Prairie

Fondacioni Prairie Heart është krahu filantropik i Prairie Heart. Dhuratat për Fondacionin Prairie Heart ndikojnë në pacientët e zemrës dhe enëve të gjakut nga Illinois qendror dhe jugor dhe më gjerë. Qoftë nëse mbështet procedura novatore, sjell trajtime dhe teknologji të reja në rajonin tonë, ose vendos praktika novatore – donatorët e Prairie Heart sigurojnë që kujdesi më i mirë për zemrën dhe enët e gjakut në vend është i disponueshëm në nivel lokal.

“Kam qenë në Mayo dhe vende të tjera dhe nuk mendoj se mund të marrësh ndonjë kujdes më të mirë kur bëhet fjalë për kardiologji sesa me Prairie. Pa Prairie, unë nuk do të isha këtu, shumë njerëz në të gjithë Illinois nuk do të ishin këtu dhe Illinois nuk do të ishte vendi i mrekullueshëm për të jetuar dhe rritur një familje.”

Jim Edgar, ish-guvernator i Illinois

Nevojat më të mëdha të Prairie

Me dhuratën tuaj për nevojat më të mëdha të Fondacionit Prairie Heart, ju mund të mbështesni menjëherë dhe drejtpërdrejt teknologjinë inovative, aksesin e zgjeruar në kujdesin ndaj pacientit, kërkimin, edukimin, pajisjet, programet, përmirësimet e objekteve dhe më shumë. Bujaria juaj na lejon të vazhdojmë misionin tonë të përbashkët për të ofruar kujdes të njohur në nivel kombëtar në komunitetet lokale, si dhe zhvillimin e mënyrave të reja dhe më efikase për të përmbushur nevojat e pacientëve tanë. Shikoni ngjarjet tona të ardhshme më poshtë.

Sëmundjet kardiovaskulare mbeten shkaku numër një i vdekjeve në Shtetet e Bashkuara dhe në botë. Kur Dr. James Dove themeloi Prairie Cardiovascular në 1979, vizioni i tij ishte të zgjeronte aksesin në kujdesin e klasit botëror në të gjithë Illinois rurale.

Rezultati është një rrjet i klinikave kardiovaskulare të komunitetit që është rritur duke përfshirë më shumë se 70 kardiologë dhe 50 mjekë dhe APC të praktikës së avancuar që kujdesen për pacientët në 50 vendndodhje klinikash në të gjithë Illinoisin qendror dhe jugor.

Përpara vdekjes së tij në vitin 2010, Dr. Dove u kujtonte shpesh kolegëve: "E kaluara na ofron drejtim dhe e ardhmja na ofron mundësi."

Me dhuratën tuaj për Fondacionin e Zemrës Prairie, ju mund të mbështesni drejtpërdrejt teknologjinë inovative, aksesin e zgjeruar në kujdesin ndaj pacientit, kërkimin shkencor, pacientët dhe dhomat e operacionit, edukimin mjekësor, pajisjet dhe aty ku nevoja është më e madhe. Ju gjithashtu mund t'i kushtoni haraç një personi të veçantë që bëri një ndryshim në vizitën tuaj ose të qëndroni me ne. Kujdestari juaj do të marrë një letër mirënjohjeje që njofton se një kontribut është bërë për nder të tij/saj.

 


 
Faleminderit për bujarinë tuaj që na lejon të vazhdojmë misionin tonë të përbashkët për të ofruar kujdes të njohur në nivel kombëtar në komunitetet lokale, si dhe zhvillimin e mënyrave të reja dhe më efikase për plotësimin e nevojave të pacientëve tanë.

Mënyrat për të dhënë

Dhuratat mund të bëhen me para në dorë ose me çek. Ju lutemi, bëni çeqe të pagueshme në Prairie Heart Foundation. Çeqet duhet t'i dërgohen me postë znj. Brandy Grove, Menaxher i Fondacionit, 619 E. Mason St., Springfield, IL 62701.

Fondacioni Prairie Heart është i lumtur të pranojë kartën tuaj American Express, Discover Card, Visa ose Master Card. Ju lutemi telefononi zyrën tonë në 217-494-1194 ose klikoni më poshtë për një faqe të sigurt dhurimi.

 

DONO TANI

Ndero heroin tënd të kujdesit për zemrën

Dhuratat e çdo madhësie për Prairie Heart mund të bëhen për nder ose në kujtim të dikujt. Donatorët bëjnë dhurata për të kujtuar një të dashur, për të njohur një mjek ose një kujdestar tjetër ose për të festuar një rast të veçantë. Nëse dëshironi të bëni një dhuratë për nder ose në kujtim të dikujt, ju lutemi përfshini emrin e personit si dhe informacionin e kontaktit (emrin dhe adresën) për çdo person që mund të njoftojmë për kujdesin tuaj. 

Dhuratat e përputhshme ndodhin kur një kompani përputhet me kontributin bamirës të një punonjësi në një organizatë jofitimprurëse. Nëse ju (ose bashkëshorti juaj) punoni për një kompani dhuratash që përputhen, dhurata juaj mund të dyfishohet, apo edhe trefishohet. Procedura e përshtatjes së dhuratës është shumë e thjeshtë. Punonjësi merr një formular dhuratë që përputhet nga departamenti i burimeve njerëzore. Pas plotësimit të formularit, punonjësi e dërgon atë së bashku me dhuratën e tyre në Fondacionin Prairie Heart. (Ju gjithashtu mund ta dërgoni formularin pasi të keni bërë dhuratën.) Fondacioni i Zemrës Prairie konfirmon në formular që ka marrë dhuratën dhe përmbush udhëzimet e kompanisë për marrjen e një dhuratë të përshtatshme. Fondacioni më pas ia kthen formularin kompanisë. Kompania verifikon përshtatshmërinë e punonjësit dhe dërgon një çek në Fondacionin Prairie Heart. Për më shumë informacion, ju lutemi telefononi zyrën tonë në 217-494-1194. 

Dhuratat e letrave me vlerë të vlerësuara mund t'ju ofrojnë kursime të konsiderueshme tatimore. Për informacion se si të transferoni letrat me vlerë në Prairie Heart Foundation, ju lutemi telefononi zyrën tonë në 217-494-1194. 

Dhuratat e bëra me testament

Anëtarët e Prairie Heart Legacy Society kanë organizuar një amanet bamirësie - një dhuratë e bërë nga një pasuri, pas vdekjes, ose si rezultat i udhëzimeve të përshkruara në një testament. Amanetet mund të jenë të një shume të caktuar në dollarë, një aktiv ose asete specifike ose për një përqindje të një pasurie. Nëse zgjidhni t'i jepni një dhuratë Prairie Heart me testamentin tuaj, mund ta vini amanetin tuaj të disponueshëm për përdorimin tonë të menjëhershëm ose mund ta kufizoni atë në dhurim. Me dhuratat e dhurimit, një pjesë e fitimeve nga investimi përdoret për të përmbushur qëllimin e deklaruar të dhuratës. Mënyra e duhur për të renditur Prairie Heart në pasurinë tuaj është: Prairie Heart Foundation, një ndarje e Hospital Sisters of St. Francis Foundation, Inc., 619 E. Mason St., Springfield, IL 62701.

Nëse keni ose po planifikoni të përfshini Prairie Heart në testamentin tuaj, ju keni të drejtë të bëheni anëtar i Shoqërisë sonë të Trashëgimisë së Prairie Heart. Ju lutemi telefononi ose shkruani zyrën tonë dhe na njoftoni

Trustet bamirëse janë dhurata që ju lejojnë të merrni të ardhura të vazhdueshme nga një aktiv. Ato u ofrojnë donatorëve pagesa të rregullta në para, zbritje aktuale të tatimit mbi të ardhurat bamirëse, shmangie ose ulje të taksave mbi pasurinë dhe eliminimin e shqetësimeve për menaxhimin e parave. Marrësit e emëruar të bamirësisë do të merrnin pjesën e mbetur të aseteve pas vdekjes.

Nëse kompania ose fondacioni juaj dëshiron të kontribuojë drejtpërdrejt në Prairie Heart, ju lutemi telefononi zyrën tonë në 217-494-1194.

Transferimi i pronësisë së policës së sigurimit të jetës mund të rezultojë në përfitime të mëdha tatimore për ju dhe është një mënyrë bujare për të dhënë. Prairie Heart Foundation mund të përfshihet gjithashtu si përfitues i një politike ekzistuese ose të re.

Nëse zotëroni sipërfaqe ose tokë bujqësore, një dhuratë bamirëse e tokës mund të jetë veçanërisht e dobishme për taksat.

Një dhuratë është një shumë parash që i jepet Fondacionit Prairie Heart me një kusht që fondet investohen për të fituar interes vjetor në vend që të shpenzohen menjëherë. Një pjesë e të ardhurave vjetore përdoret për të mbështetur programet brenda Prairie Heart. Një dhuratë mund të kufizohet për një qëllim specifik ose të pakufizuar për t'u përdorur për nevojën më të madhe. Dhuratat me emër janë një mënyrë e hirshme për të nderuar një të dashur ose një emër të familjes. Kërkohet një minimum prej $ 10,000 për të krijuar një dhuratë të caktuar.

Kliko këtu për të dhuruar online sot.

Sherry Barr: Mos i injoroni shenjat e një ataku në zemër

Më 1 tetor 2019, Wes Barr vdiq papritur dhe papritur nga një atak në zemër, duke lënë familjen, miqtë dhe një komunitet të tërë të tronditur nga humbja e ish Sherifit të Qarkut Sangamon dhe udhëheqësit të komunitetit.

Paul Palazzolo & Familja

Paul është nëpunës i qarkut Sangamon dhe anëtar i Këshillit Drejtues të Fondacionit Prairie Heart. Ja çfarë kishte për të thënë për dhuratën e tyre familjare:

“Për shkak të kujdesit që më ka ofruar Prairie dhe kujdesit që dikush që dua ose unë vetë mund t'i duhet një ditë, jam i lumtur që jam mbështetës i Prairie Heart. Me aksesin e tyre në provat kërkimore klinike përpara kujtdo tjetër, unë e di se nëse lind nevoja, mbështetja ime do t'i ndihmojë ata të sjellin vazhdimisht teknologjitë dhe trajtimet më të avancuara.

 

Kur kërkoj një organizatë për të mbështetur, dua një organizatë që mund të ketë një ndikim pozitiv në jetën e njerëzve. Prairie ka një ndikim në 173,000 pacientë dhe familjet e tyre çdo vit në të gjithë Illinois qendror dhe jugor, duke përfshirë 83 nga 102 qarqe. Ky është një ndikim i madh! Me sëmundjen e zemrës si shkakun numër një të vdekjeve në Illinois dhe në vend, jam i lumtur të mbështes një organizatë kardiovaskulare pioniere që është e përkushtuar si për të shpëtuar ashtu edhe për të përmirësuar jetët pikërisht këtu në komunitetin tonë. Prairie Heart njihet si një lider kombëtar në inovacionin dhe zhvillimin e procedurave të reja diagnostikuese dhe trajtimi dhe vazhdon të avancojë mjekësinë me një program kërkimor shumë aktiv.

 

Nëse dikush tjetër është i interesuar të ndihmojë në luftën kundër sëmundjeve të zemrës, i kërkoj të marrin në konsideratë mbështetjen e Fondacionit Prairie Heart!”

Bashkohuni me ne në ofrimin e kujdesit më të mirë për komunitetin tonë

 

Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të mësoni më shumë, ju lutemi kontaktoni Brandy Grove, MBA, CFRE, Menaxher i Fondacionit dhe Zyrtar i Lartë i Dhuratave, në 217-494-1194 (Mobile) or brandy.grove@prairieheart.com.

619 E. Mason St. | Springfield, IL 62701

Këshilli Drejtues i Fondacionit

 • Larry Hardy
 • Paul Palazzolo
 • Kristin Doster
 • Cesar Coello, MD
 • Patrick Murphy, MD
 • Lisa Majka
 • Tereza Thompson
 • Lauren Bainter
 • Dane Eggertsen
 • Julie Richardson
 • Carmen Pace
 • Ali Coffey Fermer

Anëtarë ex-Officio

 • Brandy Grove, CFRE
 • Dan McCormack

*Informacioni i përmbajtur në këtë faqe interneti është për qëllime informative. Ju duhet të kërkoni këshilla nga këshilltari juaj personal ligjor ose tatimor për të përcaktuar përfitimet tuaja individuale tatimore. The Prairie Heart Foundation, një ndarje e Fondacionit Hospital Sisters of St. Francis, është një organizatë jofitimprurëse sipas IRS Seksioni 501(c)(3); të gjitha dhuratat janë të zbritshme tatimore në masën e lejuar me ligj.

Njoftimi për Mosdiskriminim: Albanian

Prairie Cardiovascular është një mjek dhe APC i kujdesit dhe trajtimeve shëndetësore kardiovaskulare në shumë vende në të gjithë Illinois-in qendror. Organizata jonë ofron kardiologët më të mirë në shtet, me saktësi të njohur kirurgjikale dhe këshilla profesionale për shqetësimet që lidhen me zemrën. Ne testojmë dhe trajtojmë mjekësisht për të gjitha simptomat e zakonshme të zemrës si dhimbje gjoksi, hipertension, presion të lartë të gjakut, murmuritje, palpitacione, kolesterol të lartë dhe sëmundje. Ne kemi disa vendndodhje duke përfshirë qytetet kryesore si Decatur, Carbondale, O'Fallon dhe Springfield.