Çmimet Prairie CARE

Në Prairie Cardiovascular, kolegët tanë kujdesen për pacientët tanë, familjet e tyre dhe njëri-tjetrin. për të CARE do të thotë të:

  • Cne lidhje me veprimet tona

  • Avlerësojmë me fjalët tona

  • Rpër t'iu përgjigjur nevojave tona

  • Express një qëndrim pozitiv

 

Nëpërmjet këtyre sjelljeve, ne jetojmë çdo ditë misionin tonë. Të Çmimi Prairie CARE u krijua për të njohur çdo muaj kolegët që po i shfaqin vazhdimisht këto sjellje për të gjithë me të cilët vijnë në kontakt. Fituesit do të marrin kredit prej 50 dollarësh në dyqanin Prairie, një certifikatë dhe njohje nga drejtuesit e lartë. Profilet e tyre janë paraqitur gjithashtu më poshtë.

Mjeku i veçuar i muajit – gusht 2020


 

Holly A. Novak, MD, Kardioligji

Urime Holly A. Novak, MD, Mjekja jonë e veçuar e muajit gusht 2020. Dr. Novak u shërben pacientëve në Prairie për më shumë se 18 vjet. Si kardiologe, Dr. Novak fokusohet në edukimin e pacientëve të saj se si të reduktojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Qëllimi i saj është të zhvillojë një program të fortë parandalimi me theks në shëndetin kardiovaskular të grave.

Dr. Novak praktikon në HSHS Medical Group Multispecialty Care në 2901 Old Jacksonville Road në Springfield.


Pacientët e Dr. Novak vlerësojnë hirin e saj të dhembshur të kombinuar me aftësitë dhe përvojën e saj gjithëpërfshirëse.

“Dr. Novak, është një mjek i mrekullueshëm; shumë e shqetësuar për pacientin e saj.”

 

“Dr. Novak është me të vërtetë mjeku më i kujdesshëm ndonjëherë! Ajo dëgjon dhe është shumë e duruar; ajo është shumë e sinqertë, e respektoj këtë.”

 

“Unë i kam referuar disa miq dhe anëtarë të familjes te Dr. Novak. Të gjithë kanë qenë të kënaqur me kujdesin e tyre.”

 

“Përvojë e shkëlqyer si zakonisht! Unë do ta rekomandoja shumë këtë klinikë dhe Dr. Holly Novak!”

 

Kolegu i veçuar i muajit – gusht 2020


 

Nova Lee, Menaxher i praktikës së mjekut

Ne jemi të nderuar të njohim Nova Lee, Menaxherin e Praktikës së Mjekëve në vendndodhjet tona Decatur në Spitalin HSHS St. Mary dhe klinikën Decatur North. Udhëheqja dhe aftësitë e Nova kanë përfituar nga Prairie për 21 vjet. Ekipi i saj ka marrë çmimet e zgjedhjes së pacientëve për "Vendndodhja më e mirë" për nder të marrjes së rezultateve më të larta në sondazhet e përvojës së pacientëve në 2017, 2018 dhe 2019. Nova shkëlqen në aftësinë e saj për të dëgjuar dhe për t'u kujdesur për kolegët dhe pacientët e saj. Në mjedisin tonë aktual në ndryshim të vazhdueshëm të vendit të punës, Nova është një zgjidhës fleksibël i problemeve. Udhëheqja e saj e jashtëzakonshme fuqizon ekipin e saj për të ofruar kujdesin më të mirë për pacientët tanë çdo ditë!

Ja çfarë thotë ajo për punën në Prairie:

“Pjesa më e mirë e punës në Prairie Cardiovascular janë njerëzit, si pacientët ashtu edhe kolegët. Më pëlqen të bëj një ndryshim, qoftë në detajet e drejtimit të një klinike apo në jetën e pacientëve dhe kolegëve. Ekipi Decatur është si një familje për mua. Kemi pasur shumë të qeshura dhe lot, por në fund jemi bashkuar si një ekip i fokusuar.”

Jashtë Prairie, Nova kënaqet duke kaluar kohë me bashkëshortin dhe dy djemtë e saj adoleshentë, duke punuar në kopsht, duke luajtur piano dhe duke shijuar anën e thjeshtë të jetës.