Kunjungan Kantor Virtual Saiki Kasedhiya ing Prairie Cardiovascular - LEARN MORE

Masker Rai Dibutuhake ing Janjian Sampeyan

Elinga nggawa topeng rai ing janjian sampeyan!
Topeng isih dibutuhake ing kabeh lokasi Prairie Heart ing Illinois.

Udan, Udan lunga

Aja nandhang penyakit vena kanthi sia-sia!

Ngluwihi Atimu.

Iku sing kita tindakake kene.

Kunjungan Kantor Virtual Saiki Kasedhiya ing Prairie Cardiovascular

Sajrone krisis COVID-19, Prairie Cardiovascular seneng nawakake kunjungan virtual dina sing padha lan dina sabanjure kanggo safety lan penak pasien.

Kanggo gawe jadwal janjian, monggo nelpon
1-888-4-PRAIRIE (1-888-477-2474).

Golek Dokter Prairie

Temokake Dokter Jantung Prairie Saiki

Njaluk Janjian

Janjian ing Dina sing padha lan dina sabanjure kasedhiya

Pemimpin Ing Perawatan Jantung

Yen sampeyan butuh luwih saka dokter, yen sampeyan butuh spesialis jantung, Prairie Heart duwe jawaban. Saka kolesterol dhuwur nganti tekanan darah tinggi, aneurisma nganti aritmia, nyeri dada nganti perawatan jantung, para ahli ing Prairie Heart siyap ngadeg ing sisih sampeyan sajrone lelungan menyang jantung sing sehat.

Jadwalake Janjian Sampeyan Saiki

Isi formulir ing ngisor iki.

Prairie Cardiovascular minangka pimpinan nasional kanggo nyedhiyakake perawatan jantung lan pembuluh darah sing berkualitas tinggi. Nggawe janjian karo Dokter lan APC kelas donya ora luwih gampang.

Liwat kita ACCESS Prairie program, panjalukan sampeyan kanggo janjian dikirim kanthi aman menyang tim perawat kardiovaskular sing terlatih. Dheweke bakal menehi pitulung khusus kanggo nggawe janjian karo Dokter lan APC sing paling cocog kanggo nambani kabutuhan jantung lan pembuluh darah.

Sawise ngrampungake formulir kasebut, e-mail sing aman bakal dikirim menyang tim kita ACCESS Prairie perawat. Sampeyan bakal nampa telpon bali ing 2 dina bisnis.

Yen sampeyan rumangsa iki darurat, hubungi 911.

Kanthi ngisi formulir kasebut, sampeyan setuju nampa komunikasi saka Prairie Heart.

//

Utawa Telpon kita

Yen luwih seneng ngobrol karo wong liya, perawat bisa dihubungi kanthi nelpon 217-757-6120.

sukses

Crita menehi inspirasi kanggo kita. Crita mbantu kita ngrasakake sesambungan karo wong liya. Crita minangka bagean saka sing luwih gedhe tinimbang awake dhewe. Ing atine, crita mbantu kita waras. Kita ngajak kabeh wong maca crita ing ngisor iki lan nyengkuyung pasien lan kulawargane supaya nuduhake crita Prairie pribadine.

Latihan CPR Tangan Mung

Nalika Steve Pace ambruk ing lantai, garwane Carmen nelpon 9-1-1 lan langsung miwiti kompres dada. Dheweke ora yakin dheweke nggunakake teknik sing tepat, nanging dokter, perawat lan responden pisanan setuju yen tumindak cepet dheweke nylametake nyawa Steve, supaya dheweke bisa urip nganti ambulans teka.

Diilhami saka crita cepet mikir Carmen, tim ing Institut Jantung Prairie ngluncurake latihan "Keeping the Pace - Hands Only CPR" kanggo nggawa teknik nylametake urip sing luwih gampang kanggo masyarakat.

Hands Only CPR dianjurake dening American Heart Association kanggo wong sing ora dilatih ing CPR. Sampeyan uga dianjurake kanggo kahanan nalika penyelamat ora bisa utawa ora gelem menehi ventilasi saka tutuk.

Kanggo nonton video Pace, kanggo sinau luwih lengkap utawa njaluk sesi CPR Tangan Mung ing komunitas sampeyan, mangga klik tombol ing ngisor iki.

Bobby Dokey

Extravascular Implantable Cardioverter Defibrillator (EV ICD), Kardiomiopati Hipertrofik

Jitters proyek anyar iku normal. Nanging bayangake miwiti pakaryan anyar nganggo alat pacu jantung anyar - sing pertama ing Amerika Serikat lan nomer loro ing saindenging jagad sing ditanem nggunakake teknologi investigasi kanggo nambani irama jantung sing mbebayani. [...]

Melissa Williams

Penggantian Katup Aorta

Aku pengin njupuk wayahe lan matur THANK YOU kanggo tim TAVR!!! Padha pinunjul ing akeh tingkat! Iku kabeh diwiwiti ing April 2013. Rama-ing-hukum sandi manis, Billy V. Williams, wis mantra semaput lan mengko ngandika ana hubungane karo atine. Sawise pirang-pirang tes, keputusan wis […]

Theresa Thompson, RN, BSN

CABG, Kateterisasi jantung, Dada Pain

Aku kelangan bapakku tanggal 4 Februari 2017, mung 5 dina ulang tahune sing kaping 89. Minangka bocah aku tansah weruh bapakku minangka invincible. Dheweke dadi pelindungku, pelatih uripku, pahlawanku !! Minangka wong diwasa, aku ngerti yen dheweke ora mesthi ana, nanging aku ngerti yen dheweke mlaku [...]

We Are Inovator

Babagan pungkasan sing dibutuhake yaiku operasi sing mbutuhake wektu pemulihan sing dawa. Ing Prairie Heart, kita spesialis ing inovatif, bedah minimal invasif sing ora mung rampung proyek, nanging uga njaluk sampeyan bali menyang sampeyan luwih cepet saka prosedur tradisional.

Care Cedhak Omah Sampeyan

Kita diberkahi manggon ing wilayah kanthi komunitas sing kuwat lan kepenak lan kepenak. Nanging nalika kita duwe masalah jantung sing mbutuhake perawatan khusus, asring tegese kita kudu milih ninggalake komunitas utawa luwih elek, ora ngurus. Iki ora kedadeyan nalika perawatan khusus diwenehake dening Dokter kardiolog Prairie. Filosofi kita ing Prairie Heart Institute yaiku kanggo menehi perawatan sabisane sacara lokal. Yen ora bisa, banjur lan mung banjur, bakal lelungan dianjurake.

Temokake Dokter lan APC Cedhak Sampeyan

Saliyane saklawasé 40 situs watara Illinois ngendi cardiologists Prairie ndeleng patients ing setelan rumah sakit lokal, ana program specialized ing Springfield, O'Fallon, Carbondale, Decatur, Effingham lan Mattoon.

Emergency Services

Yen sampeyan ngalami gejala serangan jantung, Telpon Aja Nyopir.
Mangga nelpon 911 lan ngenteni bantuan.

Nelpon, Aja Nyopir

Taun iki mung, 1.2 yuta wong Amerika bakal nandhang darurat jantung. Sayange, kira-kira siji katelu saka pasien kasebut bakal tiwas sadurunge tekan rumah sakit amarga siji alasan kritis - wektu tundha nampa perawatan medis sing penting.

YEN LARE DADA, SING PINTER – TOS TELPON, OJO NYOPI.

Akeh banget pasien serangan jantung nyopir awake dhewe utawa duwe anggota kulawarga nyopir menyang rumah sakit. Semalat, ana cara kanggo nyuda statistik sing ngrusak iki. "It's About Time" minangka program sing dikembangake dening Jaringan Sakit Dada saka Institut Jantung Prairie Illinois (PHII), sing nyambungake rumah sakit lan agensi EMS kanggo perawatan paling cepet lan paling apik kanggo pasien nyeri dada. Tansah nelpon 911 kanggo bantuan medis - aja nyopir dhewe - nalika ana gejala peringatan serangan jantung.

Nalika ngalami tandha-tandha serangan jantung, saben detik sing disimpen bisa ateges beda antarane karusakan jantung sing ora bisa dibatalake utawa kondisi sing bisa diobati, lan malah urip utawa mati. Kanthi nelpon 911 dhisik, perawatan diwiwiti nalika responder darurat teka. Profesional EMS lan responder pisanan liyane bisa:

  • Evaluasi kahanan sampeyan langsung
  • Terusake informasi vital lan EKG menyang rumah sakit ing Jaringan Nyeri Dada PHII
  • Ngatur perawatan ing ambulans
  • Priksa manawa tim jantung rumah sakit bakal ngenteni lan siap kanggo rawuh
  • Efektif nyepetake wektu saka gejala serangan jantung nganti perawatan

Tips Preparation Kanggo Dolan maring Panjenengan

Priksa manawa Kita Nduwe Rekam Medis Panjenengan

Yen dokter pribadi wis ngrujuk sampeyan menyang Prairie Cardiovascular, dheweke bakal ngubungi kita liwat telpon utawa ngirim cathetan menyang kantor kita. Penting banget yen kita nampa cathetan medis sampeyan. Yen ora, ahli jantung sampeyan ora bakal bisa ngevaluasi sampeyan kanthi cukup lan bisa uga kudu dijadwal maneh janjian nganti cathetan kasebut ditampa. Yen sampeyan wis ngrujuk dhewe, sampeyan kudu ngubungi dokter lan ngatur supaya cathetan sampeyan dikirim menyang kantor sadurunge kunjungan sing dijadwalake. Riwayat medis sing kepungkur penting kanggo diagnosa lan perawatan.

Nggawa Kabeh Informasi Asuransi lan Lisensi Driver Panjenengan

Nalika nggawe janjian karo kita, sampeyan bakal dijaluk kanggo informasi insurance sing banjur bakal diverifikasi dening kita sadurunge janjian. Sampeyan kudu nggawa kertu asuransi lan SIM menyang janjian pisanan. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan kabijakan finansial kanthi nelpon Departemen Keuangan Pasien.

Nggawa Kabeh Obat Panjenengan

Mangga nggawa kabeh obat sampeyan ing wadhah asli nalika sampeyan teka ing kantor. Priksa manawa dhokter sampeyan ngerti babagan saben obat sing sampeyan gunakake, kalebu obat-obatan sing over-the-counter lan obat-obatan herbal uga. Siji obat bisa sesambungan karo liyane, ing sawetara kasus nggawe masalah medis sing serius. Sampeyan bisa nemokake formulir sing gampang kanggo dhaptar kabeh obat sampeyan kene.

Isi Formulir Informasi Pasien Anyar

Informasi iki penting banget lan bakal nyepetake proses nalika rawuh ing kantor. Salinan formulir sampeyan bisa ditemokake ing ngisor iki. Sampeyan bisa fax formulir menyang kantor kita luwih dhisik ing 833-776-3635. Yen sampeyan ora bisa nyithak formulir kasebut, hubungi kantor kita ing 217-788-0706 lan njaluk formulir kasebut dikirim menyang sampeyan. Ngisi / utawa ndeleng formulir sadurunge janjian bakal ngirit wektu.

Idin kanggo Perawatan
Lembar Instruksi Wewenang
Kabar Praktik Privasi

Ujian Panjenengan: Apa sing Dikarepake

Sawise sampeyan ngisi registrasi lan registrar duwe informasi pribadhi lan informasi asuransi sing dibutuhake, perawat bakal nggawa sampeyan bali menyang kamar ujian ing ngendi dheweke bakal njupuk tekanan getih lan pulsa.

Perawat uga bakal njupuk riwayat kesehatan sampeyan kanggo ngerteni ora mung obat apa sing sampeyan gunakake nanging apa, yen ana, alergi sing bisa sampeyan alami; apa jenis penyakit utawa ciloko sadurunge sampeyan bisa nandhang; lan operasi utawa rumah sakit apa wae sing bisa ditindakake.

Sampeyan uga bakal ditakoni babagan kesehatan kulawarga kalebu kahanan turun temurun sing bisa uga ana gandhengane karo kesehatan jantung. Pungkasan, sampeyan bakal ditakoni babagan status perkawinan, pakaryan lan apa sampeyan nggunakake rokok, alkohol utawa obat-obatan apa wae. Bisa mbantu nulis kabeh acara lan tanggal medis lan nggawa iki menyang kunjungan sampeyan.

Sawise perawat rampung, ahli jantung bakal ketemu karo sampeyan kanggo mriksa riwayat medis lan nindakake pemeriksaan fisik. Sawise ujian, dheweke bakal ngrembug temuan kasebut karo sampeyan lan kulawarga lan menehi saran babagan tes utawa rencana perawatan luwih lanjut. Aja ragu-ragu takon karo ahli kardiolog babagan apa wae sing ana ing wektu iki. Dokter kita nggunakake Asisten Dokter lan Praktisi Perawat sing dilatih khusus babagan manajemen kardiovaskular kanggo ndeleng pasien. Yen ngono, kunjungan sampeyan bakal dideleng dening dokter.

Apa sing kedadeyan sawise Kunjungan Pertama?

Sawise kunjungan karo ahli jantung, kantor kita bakal nerusake kabeh cathetan jantung, asil tes, lan saran kanggo perawatan menyang dokter sing ngrujuk. Ing sawetara kasus, kita bisa gawe jadwal tes tambahan sing sampeyan kudu bali. Kita duwe macem-macem tes lan prosedur - akeh sing ora invasif - ing pucuk driji sing durung ana 10 taun kepungkur kanggo mbantu kita nemtokake masalah lan tumindak kanthi cepet, sadurunge kedadeyan jantung.

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi perawat kardiolog sampeyan. Amarga volume telpon saben dinane, saben usaha bakal ditindakake kanggo mbalekake telpon kanthi pas wektune. Telpon apa wae sing ditampa sawise jam 4:00 biasane bakal dibalekake ing dina kerja sabanjure. 

Bantuan Umum kasedhiya

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kunjungan sing bakal teka, hubungi.

217-757-6120

TeleNurses@hshs.org

Njaluk release saka informasi utawa cathetan

Proses Departemen Kepatuhan kabeh panyuwunan kanggo ngeculake informasi pasien. Kanggo mbantu pasien ngakses informasi kesehatan pribadine (salinan hard saka cathetan medis), pasien kudu ngrampungake Konsultan Kardiovaskular Prairie kanthi lengkap. Wewenang kanggo Gunakake lan/utawa Ngungkapake Formulir Informasi sing Dilindungi.

Kabeh formulir Wewenang sing wis rampung, ditandatangani lan tanggal bisa bali menyang:

Kardiovaskular Prairie
Attn: Departemen Kepatuhan
619 E. Mason Street
Springfield, IL 62701

UTAWA E-mail: HIPAA2@prairieheart.com

UTAWA fax langsung menyang Departemen Compliance: 833-776-3635

Pitakonan Paling Sering

Apa biaya sing ana gandhengane karo njaluk rekam medis?
PCC nindakake ora pasien tagihan, fasilitas perawatan kesehatan liyane, Dokter lan APC, utawa Departemen Administrasi Urusan Veteran (VAA) kanggo njaluk salinan cathetan medis pasien.
Kepiye carane entuk salinan rekam medis?
  • Wewenang kanggo Gunakake/Ngungkapake Informasi Kesehatan sing Dilindungi kudu ditandatangani dening pasien utawa wakil pasien.
  • Kanggo entuk wewenang kanggo nggunakake / mbukak formulir Informasi Kesehatan sing Dilindungi klik kene.
  • Mangga klik kene kanggo instruksi babagan carane ngrampungake Wewenang kanggo Gunakake / Ngungkapake Informasi Kesehatan sing Dilindhungi.
  • Yen sampeyan ora bisa nyithak formulir, mangga hubungi kita liwat informasi kontak.
  • Sawise wewenang sing wis rampung, ditandatangani lan tanggal ditampa dening Departemen Kepatuhan, informasi sing dijaluk bakal dikirim menyang panampa.
Nalika wewenang kadaluwarsa?
Wewenang bakal kadaluwarsa 60 dina sawise tanggal ditandatangani. Sampeyan bisa uga ngetik tanggal sing beda ing paragraf katelu ing kaca kapindho yen sampeyan mbutuhake wewenang supaya valid luwih saka 60 dina. Wewenang kasebut ora sah kanggo wektu apa wae luwih saka setahun.
Ing endi ngirim surat wewenang sing wis rampung?
Kirim kabeh wewenang menyang:

Kawigatosan: Departemen Kepatuhan
619 E. Mason Street
Springfield, IL 62701

Apa nomer fax kanggo ngirim wewenang sing wis rampung?

Mangga fax wewenang kanggo 833-776-3635.

Apa aku bisa ngirim e-mail wewenang sing wis rampung?
ya wis. Wewenang sing wis rampung bisa dikirim menyang e-mail HIPAA2@prairieheart.com
Apa aku kudu nampa cathetan medis ing pasien sing wis tilar donya?

Informasi kesehatan wong sing wis tilar donya bisa dibebasake kanthi panyuwunan tertulis saka pelaksana utawa administrator properti wong sing wis tilar donya utawa agen sing ditunjuk dening almarhum.

Apa yen ora ana agen kanggo almarhum?

Yen ora ana eksekutor, administrator, utawa agen lan wong kasebut ora sacara khusus mbantah ngungkapake cathetan medis kanthi tulisan, informasi kesehatan wong sing wis tilar donya bisa dibebasake sawise nampa formulir ing ngisor iki:  Formulir Sertifikasi Relatif sing sah

Suwene suwene nampa cathetan medis?
  • Kanggo rilis rekam medis, bisa nganti 30 dina kanggo nampa cathetan sampeyan. We proses panjalukan ing urutan padha ditampa. Nanging, janjian, prosedur, lan kahanan darurat sing bakal teka diproses minangka panjaluk STAT.
  • Kita bisa uga bisa ngolah panjalukan ing dina sing padha, diwenehi staf lan informasi lengkap lan kasedhiya. Sampeyan bisa ngubungi Departemen Kepatuhan kanggo mriksa status panjaluk sampeyan.
Sapa sing ngolah rilis rekam medisku?
Departemen Kepatuhan ngolah kabeh panjalukan rekaman.
Apa aku bisa mlebu formulir wewenang lan njupuk cathetan medis ing wektu sing padha?
Hubungi Departemen Kepatuhan kanggo ngatur pangolahan rekam medis, wektu njupuk, lan menehi tandha wewenang. Departemen Kepatuhan mbutuhake wektu sing cukup kanggo ngolah panyuwunan lan mesthekake rilis prosedur informasi pasien sing tepat wis rampung.
Apa wong liya kajaba pasien bisa njupuk cathetan medisku?
Ya, cathetan bisa dirilis kanggo sapa wae sing ditemtokake pasien ing wewenang. ID foto dibutuhake nalika njupuk rekam medis.
Apa aku bisa nggunakake panyuwunan sing padha kanggo ngirim rekaman menyang macem-macem lokasi?
Ora. We mbutuhake wewenang kapisah kanggo saben lokasi.
Apa aku butuh wewenang sing kapisah kanggo saben dokter PCC?
Ora, PCC duwe siji Rekam Medis Elektronik. Kabeh cathetan medis sampeyan disimpen ing siji grafik.
Napa wewenang kudu ditulis kanthi tanggal tanda tangan?
Kanggo verifikasi wewenang pasien kanggo ngeculake informasi kesehatan.
Yen aku ndownload Prairie Heart Institute of Illinois APP ing telpon utawa tablet utawa ndhaptar newsletter, kepiye sampeyan nggunakake informasiku?
Kita ora ngumpulake informasi pribadhi saka Prairie Heart App. Informasi sing sampeyan lebokake disimpen mung ing telpon utawa piranti seluler lan ora diklumpukake utawa disimpen dening Prairie Cardiovascular utawa Prairie Heart Institute of Illinois kanthi cara apa wae. Yen sampeyan milih buletin kita, mung alamat email sampeyan sing disimpen kanggo ngirim buletin. Prairie Cardiovascular lan Prairie Heart Institute of Illinois ora bakal ngedol alamat email sampeyan lan sampeyan bisa milih metu kapan wae.

Unduh Aplikasi Prairie

Prairie Heart Institute App nggampangake kanggo tetep nyambung. Kanthi nutul tombol, golek dhokter Prairie Heart utawa nggawa arah menyang lokasi Prairie Heart sing cedhak karo sampeyan. Ing app, bagean kertu dompet digital "MyPrairie" ngidini sampeyan nyimpen kabeh informasi kontak dokter, obat-obatan, alergi, informasi asuransi lan kontak apotek. 

Pengumuman Nondiskriminasi: Inggris

Prairie Cardiovascular minangka Dokter lan APC perawatan kesehatan jantung lan perawatan ing pirang-pirang lokasi ing tengah Illinois. Organisasi kita nyedhiyakake ahli kardiologi paling apik ing negara kasebut, kanthi presisi bedhah sing misuwur lan saran profesional babagan masalah jantung. Kita nguji lan nambani kabeh gejala jantung sing umum kayata nyeri dada, hipertensi, tekanan darah tinggi, murmur, jantung berdebar-debar, kolesterol dhuwur, lan penyakit. Kita duwe sawetara lokasi kalebu kutha-kutha utama kayata Decatur, Carbondale, O'Fallon, lan Springfield.